|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kolcanje!
5.10.2005 12:47:06   
Morgaine
Ali vaše user posted image v trebuščkih kaj kolca? Mojega včasih tudi po večkrat na dan.
Saj to kolcanje je verjetno normalno, a ne? A mogoče katera ve zakaj jih kolca?
Lep dan vam želim, pa čeprav je deževen!

Morgaine user posted image 32t1d
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kolcanje!
5.10.2005 13:01:29   
riki
Zdravo. Čeprav je moj mali star 2 meseca naj te potolažim, da to ni nič hudega. Tudi Tristanu se je nenormalno kolcalo v trebuhu, tako, da sploh ponoči nisem mogla spat, pa je zdaj čisto vse ok. z njim. Je pa res, da se mu še zdaj kolca tudi po 20 min. skupaj. Uživaj s svojim trebuščkom in vso srečo še naprej. Riki in Tristan

T. R. I. S. T. A. N.

(odgovor članu Morgaine)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2005 13:25:11   
pija*
Mogoče se bo hecno slišalo, ampak me zanima, kako zgleda kolcanje? Men zadnji teden skoraj vsak dan občasno začne trzati čisto spodnji del bušija, kot bi mela še en srček tam. A je lahko to to?

Pija

(odgovor članu riki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2005 13:28:18   
Aleksandrin
Mojemu trebuhiju se tudi pogosto kolca user posted image

(odgovor članu Morgaine)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2005 13:33:07   
Anonimen
Živ-moja pikica je tud stalno kolcala v trebuščku in vztrajno kolca tudi sedaj... S tem ni popolnoma nič narobe- se spominjam, da mi je bilo njeno klcanje v trebuščku še bolj simpatično kot brcanje...lp in prijetno nosečnost!

(odgovor članu riki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2005 19:54:24   
sezam
Kolcanje je čisto normalno. Brala sem vsi user posted image  ogromno kolcajo (mislim da je bila cifra tam okoli 300x na dan), sam včasih močneje, včasih manj, tako da se to ne čuti.

Drugače, pa je bil men tud to ful dobr občutek. Še kasneje (prve mesece) je naša mala dosti kolcala.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.10.2005 9:27:53   
karmy
ja moj je tud kolcal v trebuščku...kk se mi je smejal...user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.10.2005 11:00:41   
KiSsMyAsS
Ja kolcanje trebuscka zna biti kr zabavno user posted image  Kolca se jim pomoje zato, ker spijejo plodno vodo in pol HIK HIK - pravi mali kolcamozki user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.10.2005 13:06:11   
Urša
Ja, točno to je razlog. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.10.2005 12:54:30   
Anonimen
Nekje sem brala, da tisti user posted image  ki v trebuhu dosti kolcajo, so kasneje veliki jedci-naša je kolcala tudi po 4x na dan in sedaj bi bila skozi priklopljena...in tudi sedaj dostix kolca, ma baje da jih ne moti-vsaj naše ne, ker včasih s hlipčkom celo zaspiuser posted image ...Je pa res da kolcajo zaradi popite plodovne vode in ni to nič narobe...
Uživajte ob hlipčkanju.

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.10.2005 13:51:21   
PiaM
Ko je bila moja kolegica noseča, je njenega malega kolcalo večkrat na teden, da smo slišali še mi. je pa mali res prišel ven s 4 kg in velik 56 cm, tako da mogoče je res kar pravite, še zdaj je pravi "bumbar", lep pa da bi ga človek pojedel..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.10.2005 22:41:11   
Pilar
Moj Jure je tudi veliko kolcal in sem se spraševala, kaj to pomeni. In potem, ko se je rodil je prve mesece veliko kolcal. Še danes ne vem razloga.
Na žalost pa ne drži trditev, da so to veliki jedci. Naš tako malo in brez apetita je, da ga je hranit živ dolgčas.

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......