Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kje so tiste mirne noči, ki so včasih bile? 5.10.2005 12:46:15
|
|
|
|
Soncnica
|
Hoj! Jaša je vedno prespal cele noči, zadnji dve pa smo vsi skupaj prebedeli. Zbuja se na 15 min in prične jokati. Mislim, da ga nekaj boli, saj se nenehno izteguje in zvija v dve gubi, zaspi pa šele potem, ko ga dalj časa nosimo po stanovanju. To je res nočna mora in oba z možem sva kot zombija. Zobkov še nima in se tudi nič ne vidi, bojim pa se, da ima morda vneta ušeska. Prejšnji teden je bil prehlajen in je imel zamašen nosek. Sploh ne vem kaj naj naredim; naj ga peljem k pediatru? Zanima me koliko časa zobki potrebujejo, da pridejo ven in kakšni so znaki za vnetje ušes? Na dotik niso boleča, prav tako pa ni videti nobene rdečice, ki bi bila lahko znak vnetja. Vročine nima. Punce prosim, a ima katera kakšen uporaben nasvet?? lp
|
|
|
|
RE: Kje so tiste mirne noči, ki so včasih bile? 5.10.2005 12:57:17
|
|
|
|
morskadeklica
|
Jaz sem si začela zapisovati na koledar, katere noči se tamali kr neki dogaja. Danes je bila že druga noč, ko je šla spat šele ob 1h ponoči, zjutraj bi pa ta najraj vstala ob 6h . Mislim, da na našo vpliva luna. Pa sploh ne joka, ampak enostavno noče spat. Ponoči se zbuja vsako uro, pa kr na vseh štirih, budna, čveka... Men se meša , ampak tko pač je. Dobrodošla v klubu zombijev
|
|
RE: Kje so tiste mirne noči, ki so včasih bile? 5.10.2005 12:57:52
|
|
|
|
LONA13
|
Žal ti ne morem veliko pomagati, ker je naš star šele dobra dva meseca Najboljš bo če gre pediatru. Prej pokliči pa povej kaj je, pa ti bodo oni povedal kako naprej. Ne odlašaj, da ne bo kaj hujšega. Boljš da greš brezveze tja, kot pa da je kaj narobe! Sporoči, kako je šlo!
|
|
RE: Kje so tiste mirne noči, ki so včasih bile? 5.10.2005 13:18:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Če te to moti oz, če si čez dan potem zombi, kot praviš, bi jaz šla k pediatru, da izključi vsako bolečino. Potem pa v akcijo. Če še ni v svoji sobi, naj čimprej gre. Včasih že to zaleže, ker se v tej starosti pojavi tisto spanje, ko ga vsak šumček zbudi. Pir nas je zaleglo. Za določen čas. Če pa še to ne pomaga, potem bi ga jaz pustila, naj se joka. Jaz sem po tistem dolčenem času, ko je bil mir, ga. Malo je hudo ene tri dni, potem pa za vedno mir. Otrok zadovoljen, ker je naspan, pa mamica tudi.
|
|
|
|
RE: Kje so tiste mirne noči, ki so včasih bile? 5.10.2005 13:22:24
|
|
|
|
rainbow
|
Sončnica, to sta se najina zmenila, ko sta pa čisto isto stara, jaz ti rečem! Ampak resno, naša je staknila od starejše sestre neko virozo, imela v soboto vročino, potem v nedeljo ok, s tem, da je bila bolj mirna, malo driske, ni se hotela dosti dojit, kaj šele da bi kakšno novo hrano okušala, tu sva sploh še na začetku; ponoči pa zdaj že dve noči na uro in pol bujenje! Pa prehlajena je še malo. grozljivo skratka, ampak skušam ostati mirna, zdaj že malo več je, pa še posvetovalnico imava v ponedeljek. kako pa je Jaša podnevi?Če je tudi podnevi nerazpoložen, potem velja vsaj poklicat zdravnika. lp in upajva. da bo hitro bolje!
|
|
|
|
RE: Kje so tiste mirne noči, ki so včasih bile? 5.10.2005 18:24:03
|
|
|
|
Soncnica
|
Hoj! Ja evo Rainbow očitno sta se res nekaj zmenila, ker ima Jaša tudi virozo, malo driske, dojenje mu ni več tako zanimivo, uvajanje goste hrane pa je postalo problem. Pa tako lepo sva že jedla... Pediatrinja je poleg viroze našla še virozni izpuščaj Jupi Skratka, danes gremo vsi trije spat že ob osmih, tako da se bomo vsaj malo naspali
|
|
|
|
RE: Kje so tiste mirne noči, ki so včasih bile? 6.10.2005 10:06:52
|
|
|
|
rainbow
|
O ubožčki naši mali - in seveda mi z njimi! pa saj bo, veš, jaz sem bila včeraj totalno na tleh, neprespana, Lia se zdaj uvaja v vrtec, v glavnem gužva, in danes ponoči je Enjika spala normalno, torej, zbudila se je le dvakrat!!!!!!!!!!!!!! Huraaaaaa! Moram pa zdaj, ko bo zdrava, začet uvajat uspavanje brez dojke, ker včeraj je zaspala sama in je spala bolje 8drugače i večinoma zaspi na dojki in se pogosteje zbuja); no , ne vem, če je ravno to vzrok, verjetno vse skupaj. No, upajmo na hitro izboljšanje! pa še sonček bo zgleda danes
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?