Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: VIROZA - kako brez tablet?... 5.10.2005 7:46:18
|
|
|
|
CIPRESA
|
Tudi jaz sem proti koncu nosečnosti staknila nekaj kar m je povečalo vročino na 38 pa so mi brez tablet pomagali kisovi obkladki na nogah.
|
|
|
|
RE: VIROZA - kako brez tablet?... 5.10.2005 10:50:07
|
|
|
|
KA79
|
Živijo Lorena Tudi jaz sem sedaj na bolniški,ker me spremljata kašelj, vneto grlo in glavobol - viroza. Sem bila pri moji osebni zdravnici, ki mi je rekla da lahko pojem do 6 lekadolov na dan, da nič ne škodujejo. Aspirina pa ne smeš. Sem pa tudi nekje zasledila, da je bolje da vzmeš kak lekadol kot pa da imaš vročino,ker lahko škoduje tvoji pikici. Pij tudi čaje z limono in medom, predvsem pa počivaj. Na čimprejšnje okrevanje. lp
|
|
|
|
RE: VIROZA - kako brez tablet?... 5.10.2005 11:29:55
|
|
|
|
karin412
|
Jaz sem ob vnetem grlu provala tudi propolis, na žličko cukra 10 kapljic.
|
|
|
|
RE: VIROZA - kako brez tablet?... 5.10.2005 12:10:49
|
|
|
|
Pikica76
|
Jaz sem pa včeraj vidla da na propolisu piše da ga ne priporočajo nosečkam!
|
|
|
|
RE: VIROZA - kako brez tablet?... 5.10.2005 12:30:42
|
|
|
|
anajmad
|
Recept jst sem spila najmanj dva litra čaja z limono in naredila eno fajn limonado iz treh limon.Vzela sem dva lekadola,počivala in drugi dan sem bila že kot rožca .Ne vem,mene je v sedanji nosečnosti 2x tako prijelo,ampak sem ta prehlad oz. virozo skenslala v enem dnevu. Čimprej se pozdravi. en lp D.
|
|
RE: VIROZA - kako brez tablet?... 5.10.2005 13:46:56
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Tudi jaz sem se sema zdravila, po naravni poti in se je vleklo in vleklo, nato sem le odšla do zdravnika, dobila sem vnetje pljuč in mi je predpisal antibiotike. Ne se hecat... Hitro okrevanje
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?