Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vloga za znižano plačilo vrtca 4.10.2005 17:05:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Pred sabo imam vlogo za znižanje plačila vrtca in sem po pravici povedano malo zmedena, kaj naj napišem in kaj vse pod tebe zahtevajo. Tako, da prosim za malo pomoči! -Pod družinski člani, kaj napišem, samo otroka ki gre v vrtec ali tudi drugega in tudi partnerja?Nisva poročena, prijavljena vsak na svojem naslovu, kak status imava??? -zaposlitev staršev; prejšnje leto porodniška, kje dobim žig na socialnem? -zakonec/partner, kaj pa če ni nič od tega. Kaj napišem oz. označim, pustim prazno rubriko? Morajo biti njegovi dohodki tudi vnešeni? -družinsko premoženje: imam sicer avto, ampak je na leasing. Kljub temu je na moje ime. Ga potem vpišem kot lastnino, čeprav ni??? In nimam pojma koliko je vreden, napišem pač eno št.??? -priloge! priloge morava priložit oba starša? sama sem trenutno brez zaposlitve, lani sem imela porodniško, predlani bila v delovnem razmerju. Priložim tudi potrdilo o brezposelnosti, čeprav ga ne zahtevajo? zaenkrat bo to vse, bom pa še sproti kaj zagnjavila. Hvala vam LP
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 4.10.2005 17:29:59
|
|
|
|
san
|
mislim da je potrebno izpolnit takole: 1.pod druzinske clane navedes sebe in oba otroka oz vse ki ste prijavljeni na istem naslovu v skupnem gospodinjstvu 2.ne bi vedla, verjetno pa zig dobis od tistega ki ti je porodnisko izplaceval 3.ce mislis vlogo oddati kot samohranilka, potem njegovih dohodkov ne vpises, vendar pa morata v tem primeru imeti urejeno prezivnino za otroka 4.glede na to da imas avto na leazing, verjetno zanj nekaj placujes in po moje se steje v premozenje in napises koliko je vreden 5.priloge posljes le zase v primeru da partnerja nisi navedla zraven - torej kot da niste skupaj, seveda ce imata urejeno glede prezivnine 6. nujno moras dati zraven potrdilo da si brezposelna oz. iskalka zaposlitve, sploh, ce moza ne mislis navesti zraven, ker z necim moras jamcit da bos placevala vrtec ce imas moznost, pa si lahko zrihtas tudi socialno pomoc, potrebujes pa potrdilo, da nisi lastnica delnic, potrdilo o skupnem gospodinjstvu, BA izpiske zadnih treh mesecev, pa se par stvari - ene 4, mi je to kolegica pred kratkim razlagala kaj je ona potrebovala, pa se ne spomnim vec lp s
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 4.10.2005 21:11:33
|
|
|
|
elizabeta p
|
Midva z otrokom sva prijavljena pri moji mami, on pri svojih starših. Ne plačuje preživnine, ker smo vsi skupaj. Tako da sem napisala dohodke od obeh.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?