Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POMOČ NUJNO - ZAVAROVANJE! 4.10.2005 11:59:13
|
|
|
|
KIRA
|
če dobivaš porodniško, ti itak odtegujejo prispevke itd. na CSD - preko CSD bi morala biti tudi osnovno zavarovana. otroka pa najbrž lahko zavaruješ po sebi - pokliči tvojo referentko in jo vprašaj... LP
|
|
|
|
RE: POMOČ NUJNO - ZAVAROVANJE! 4.10.2005 14:36:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila na istem, ko sem bila noseča z Janom in tudi potem, po njegovem rojstvu. In bila sem vseskozi zavarovana na Občini - kot občan brez dohodkov. Kolikor so meni pojasnili, imam brezplačno zdravstvo samo v času nosečnosti in to za vse, kar je v zvezi z nosečnostjo. Zobozdravnika, npr., v času nosečnosti, pa sem morala kljub temu doplačati (dodatnega zavarovanja nisem imela). Brezplačno je tudi za otroke do 15. leta starosti in to vse, zate pa je po porodu ponovno vse plačljivo, razen zdravljenja morebitnih posledic iz nosečnosti ali od poroda (nujnih). Torej sem se zavarovala kot občanka (stopi na pristojno enoto ZZZS). Izpolniti sem morala en obrazec, predložiti fotokopijo, kje imam stalno bivališče (nekje je dovolj osebna izkaznica) in to je bilo to. Podatke o tem, da nisi zavarovana drugje ali preko koga drugega, imajo tako ali tako oni v računalniku. Prijava v zavarovanje velja od naslednjega delovnega dneva naprej, vse pa se uredi v 15-ih minutah (če odštejemo čakalne vrste).
|
|
|
|
RE: POMOČ NUJNO - ZAVAROVANJE! 10.10.2005 11:33:23
|
|
|
|
Anja**
|
Ce si bila prej zavarovana po starsih je lahko tvoj otrok tudi zavarovan po njih. Ali pa po ocetu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?