Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: darilo za 2. rojstni dan? 4.10.2005 11:11:04
|
|
|
|
Pupica
|
Odvisno...se rada s kaimi igračami igra še posebej? Naša npr.dojenčka vlači le kake 5 min na dan. S kockami pa se lahko igra celo uro. Sicer je stara šele 14 mes.Pa vseeno. Mogoče če ne mara ravno punčk, kake legice ali kakšno sestavljanko, ki je v 2.letu že kar zanimiva za otroka.
|
|
|
|
RE: darilo za 2. rojstni dan? 4.10.2005 11:22:13
|
|
|
|
JANAG
|
Mi smo tudi kupili lego kocke, pa se mi zdi, da jih je še premalo. Tako za fantka kot za punčko so primerna. Ne samo da zida z njime, še natvarja jih na tovornjak, okoli pelje, ja tudi v voziček jih da, da se bo njegov dojenček z njimi igral
|
|
|
|
RE: darilo za 2. rojstni dan? 4.10.2005 21:18:21
|
|
|
|
elizabeta p
|
Naš je dobil CD, ki ga z veseljem posluša, pa knjigice ( ful rad "bere"), pa eno ladjo s kockami.
|
|
|
|
RE: darilo za 2. rojstni dan? 4.10.2005 22:59:00
|
|
|
|
tejčica
|
Midva sva ji kupila kuhinjico in je po dobrem letu še vedno zelo aktualna. Za vikend običajno dobiva zajtrk serviran v posteljo.
|
|
|
|
RE: darilo za 2. rojstni dan? 6.10.2005 18:30:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa npr. voščenke in velik blok za risanje? Ali pa prstne barve?
|
|
|
|
RE: darilo za 2. rojstni dan? 6.10.2005 21:21:01
|
|
|
|
elizabeta p
|
Voščenke ma tud ful rad, prstnih barv pa še nismo probal.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?