|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JASLI
4.10.2005 10:47:04   
pat
ZANIMA ME, KOLIKO JE NAJNIŽJA starost naših malčkov, da lahko gredo v vrtec.

se mi še nikamor ne mudi, samo me zanima, kdaj je treba oddat vlogo za vrtec, če želim, da bi naša user posted image  šla v vrtec naslednjega oktobra, ko se mi začne faks? ali je prehitro za user posted image , če bi šel v vrtec z 10-11 meseci? drugega varstva nimam.
a pri zasebnikih so enaki pogoji?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JASLI
4.10.2005 10:53:28   
viv_
Mirna je šla v vrtec 6.12., 19.12. pa je bila potem stara eno leto.

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2005 11:12:53   
pravljica
kolikor je meni znano, mora bit otrok star najmanj 9 mesecev

yeah, thats me ;)

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2005 11:55:42   
Carovnica Mica
11 MESuser posted image

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2005 11:57:56   
nynna
V našem vrtcu mora biti otrok star 11 mesecev za v jasli. Prošnje se po odaja takoj ko se user posted image  rodi, pa še potem je včasih težko dobiti vrtec. Ne vem sicer iz kje si in kako ste pri vas  z vrtci ampak jaz bi na tvojem mestu z prošnjo pohitela.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2005 12:09:47   
pat
ful hvala za odgovore...saj naše user posted image  še sploh ni, pdp imam decembra, sam bi rada porihtala stvari že vnaprej, ker vem, da je z našimi vrtci križ...jaz pa nujno rabim vartsvo oktobra, saj sva oba študenta in si ne bova mogla privoščiti, da mali ne bi šel v vrtec-vsaj novembra bo moral it.

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2005 13:04:56   
SaaS
Mi smo ravno včeraj začeli z uvajanjem. Mali bo pa v soboto star šele 11 mesecev.

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.10.2005 13:48:06   
pat
SaaS super informacija! v katerem vrtcu pa si v ljubljani?

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.10.2005 15:34:13   
Urša
Jaz sem v Lj oddala vlogo takoj ko se je user posted image  rodila, pa smo dobili prosto mesto v Lj šele letos septembra, ko je bila stara eno leto in pol.
Tudi mi smo začeli z uvajanjem ta teden. SaaS, kako kaže pri vama?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.10.2005 16:11:16   
SaaS
Vrtec pod Gradom

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.10.2005 16:20:25   
SaaS
Urša, tako dolgo si čakala? Mi smo najprej mislili, da bodo prvo leto babice dobile zaposlitev, pa sva se spomladi premislila in sem šele junija začela iskat vrtec (za oktober). Najprej sem klicala na Resljevo in so rekli, da imajo še prostor. Potem pa sem šla v Vrtec pod Gradom in tudi tam so imeli še luknjo za našega malčka. Mogoče čista sreča, sem pa tudi že slišala, da v centru vrtci niso tako zasedeni kot okoli Ljubljane. Jaz sem se odločila tu, ker je moja služba 20m stran, in ne v našem lokalnem vrtcu.
Pri nas gre uvajanje zelo postopoma. Začela sva z eno uro, uro in pol, dve.. Samo enkrat je nekaj pojokcal, ampak se je hitro potolažil pri vzgojiteljici v naročju. Upam, da tudi s spanjem ne bo težav, ker doma čez dan zaspimo samo v rokah in še glasba zraven..  

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.10.2005 16:24:54   
m@j@
v našem vrtcu smo sprejeli tudi že 8 mesečnega otroka, samo da otrok in starš prineseta zdravniško potrdilo, da je otrok zdrav za v vrtec.

lp,

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.10.2005 21:20:07   
SaaS
Zdravniško potrdilo je moral pa tudi naš imeti.

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.10.2005 23:09:24   
Anja**
Pri nas so vzeli ze 7 mesecnega otroka.

Moja je bila stara novembra 1 leto, v jasli pa je sla oktobra. Imela je navado da zaspi v svojem vozicku in tako so tudi naredili, ker v njihovi posteljici ni zelela spat.
Tako smo zjutraj pripeljali tudi vozicek s katerim so jo peljali tudi na sprehod pa se kaksnega malcka so dali pred njo v vozicek (na poti nazaj, ko je kateri omagal). Po kosilu pa je v njem tudi zaspala.

Drugo leto jeseni bo sel nas se nerojeni fantek k isti vzgojiteljici in pomocnici, sem prav vesela tega user posted image

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.10.2005 10:29:51   
Urša
Ja SaaS, ampak tako dolgo smo čakali zato, ker smo imeli vlogo samo v enem vrtcu, ni nam bila pa taka nuja, ker sm vmes ostala jaz na bolniški, potem smo z mojo babico poštukal, čez poletje sem bila pa na počitnicah (učiteljica) in je šlo.
Glede uvajanja kar ok kaže-danes bo poskusila tam zaspat, je pa jokica zjutraj, ko jo oddam.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anja**)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?