Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: prijava župana iz lendave 12.10.2005 8:37:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Viv, nič niso novinarji vzeli stavka iz konteksta. Sem poslušala posnetek intervjuja in je čisto razločno povedal svoj "koncept" prednostne liste pri sprejemanju v vrtec. Rekel je pa tudi, ali se vam zdi prav, da se prednostna lista oblikuje po datumih vpisa???!!! Kot da bi bil to največji kriminal, kar je možno. Pa kolikor vem, je povsod tako. Po vseh vrtcih v državi, po drugih evropskih državah in tudi v Ameriki. Zato pa vpisujejo oztroke v razne dejavnosti, še preden se rodijo. Samo tu, v tem kraju, ki mu županuje takle župan, pa naj bi bilo drugače. Ker kriminal se pa tam že ne bo dogajal, ker bo zmagala pravica! Bo že on red naredil med lenimi materami!
|
|
|
|
RE: prijava župana iz lendave 12.10.2005 8:54:13
|
|
|
|
viv_
|
Bottom end - sploh nimajo gužve v vrtcu!
|
|
|
|
RE: prijava župana iz lendave 12.10.2005 9:00:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje zdaj ni gužve?
|
|
|
|
RE: prijava župana iz lendave 12.10.2005 9:54:53
|
|
|
|
viv_
|
V Lenartu... on je to hipotetično govoril, mest v vrtcu imajo dovolj.
|
|
|
|
RE: prijava župana iz lendave 12.10.2005 10:01:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jejhatana.
|
|
|
|
RE: prijava župana iz lendave 12.10.2005 10:18:55
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Če smo tako socialni in enakopravni, pa dajmo izenačit še položnice. Zakaj potem moj sine plača vrtec 60.000 na mesec, nekdo pa 5.000? Ali moj morda poje za 55.000 več???? V naši občini je tako, da se določi plačilni razred plačevanja vrtca glede na dohodke staršev.Kako je pa pri vas pa ne vem, vem pa sigurno, da tvoj sin ni pojedel za 55K več.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?