|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Možnost zanositve?
3.10.2005 16:51:51   
ellie
Že dolgo časa vas berem, zdaj pa sem se odločla, da se vam pridružim.

Zanima me, kakšna je kaj možnost zanositve pri "metodi pazi" oz. metodi umika. Prejšnji mesec sem prenehala z jemanjem KT (Diane 35). Jemala sem jih skroaj 8 let...zdaj pa mislim, da je tega dovoljuser posted image .
Ker pa nameravava komaj drugo leto začet delat na user posted image , sva ze odločila, da bova pač "pazila".

Me pa že nekaj časa nekaj špika po spodnjem delu trebuha...pa slabo mi je...pa skoraj nič ne jem, ker hrane skoraj videt ne morem...po par grižljajih mi že gre na bruhanje. O razpoloženju boljše da ne govorim...vsaka malenkost me spravi v jok. Glede na to, da sem tudi shujšala, imam trebuh ful napet in hlače dobim komaj skup. Danes pa se mi je pojavil še nek bel izcedek.

Glede na ovulacijo in vse ostalo predvidevam, da skoraj ni možnosti, da bi bila nosečka. Ali pa je to normalno po prenehanju s KT?

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Možnost zanositve?
3.10.2005 19:42:36   
kapica
Midva sva tudi uporabljala metodo umika in sicer uspesno kaksni dve leti. Me je bilo na zacetku malo strah, sploh ker nisva imela se vseh stvari postimanih, po drugi strani pa sem mislila pa kaj pol ce bo kaj. Ampak sedaj je vprasanje ali je bila metoda uspesna ali pa nekaj z nama narobe, ker sedaj ze vek kot leto dni delava na bebici in se ni nicuser posted image .
KT nisem nikoli jedla tako da ti glede tega ne morem pomagat. Ampak kolikor sem od drugih slisala, traja nekaj casa da se ciklus ulovi.

Upam da sem kaj pomagala, LP

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2005 8:53:43   
klavdijak1
Midva sva skor dve leti uporabljala metodo umika in je blo vse ok.Ko sva se odločla za user posted image  pa se je že prvi mesec prijelo. Po porodu sem kakšne tri mesce jedla KT pa jih nisem najbolj prenašala tko da sva tud zdej 1,5 leta  uporabljala metodo umika, pri nama je kar zanesljiva.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2005 14:42:06   
malicki
Evo mene. Jaz sem zanosila na tak način (pavza po tabletkah, drugi mesec), žal pa ni bilo usojeno. Pa je partner pred mano imel partnerice s katerimi je isto vedno "pazil" in v vseh letih ni nobena zanosila. Jaz pa skoraj takoj.

Sedaj letos poleti sva imela po tabletkah spet 3 mesece pavze in sva samo pazila in je bilo vse OK. Sem se pa tudi jaz prvi mesec nekam čudno počutila, pa še slabost me je mučila. In sem začela razmišlati da sem pa sigurno noseča... pa nisem bila. Delajo tudi živci svoje. Ne razmišljaj o tem in bo vse ok.
Če pa si sedaj še res ne želiš bebice pa rajši uporabi zanesljivo zaščito. Pogovori se s partnerjem. Midva sva rekla če zanosim nič hudega ker si otroka želiva.

(odgovor članu klavdijak1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2005 15:13:22   
ellie
Za tako zaščito sva se odločila zato, ker tudi če se kaj zgodi, bova zelo vesela user posted image . Samo si še morema domek uredit do konca (manjka še vso pohištvo)...in če bi se kaj zgodilo bi mogla s tem pohitet...drugače še imava malo več časa. Vsekakor pa bi bila user posted image  zelo zaželjena.

Še eno malo noro vprašanje. Če se po umiku to samo obriše...in user posted image  dalje...ni neke verjetnosti, da bi kaj prišlo tako daleč? Glede na to, da se nekateri tako trudijo in gre vse direkt not...pa se nič ne zgodi...človek res ne ve kaj bi si mislil.

Lp

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2005 11:03:26   
malicki
Torej sprašuješ v primeru ko 1x ni dovolj? user posted image  Glede tega ti ne bi znala povedati, ker nimam pojma kako dolgo spermiji preživijo na zraku. Midva imava navado da vedno skočiva v kopalnico in se na hitrco umijeva.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?