Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
moje drage fosilke in seveda ostale,.... 3.10.2005 16:10:12
|
|
|
|
naja78
|
končno se vam lahko javim,nisem pozabla na vas,računalnik imam v popravilu,tak da sem zdaj sama na šihtu in lahko kaj napišem. 24.11.05 imam laparoskopijo in histeroskopijo v LJ na gin.kliniki.lahko bi bila že oktobra na vrsti,vendar imamo doma ,ki ima čez 14 dni rok.imeli bomo trojčke. tako,da če premišlujem,mi je v 1 letu in pol uspelo kar do daleč prilesti.zelo si želim,da bi bilo po operaciji končno vse uredu in da bi dočakala .vem,pa ne in to me malo gloda. vidim,da je veliko novih uporabnic,želim jim vso srečo.na vas stare moje pikice pa nikakor ne bom pozabla in mislim na vsa,komi čakam da bom dobila tisto f....mašino nazaj,da začnem spet čeblat z vami. držte se.
|
|
|
|
RE: moje drage fosilke in seveda ostale,.... 3.10.2005 16:32:32
|
|
|
|
diamantka
|
ojla zdravo, lepo da tudi pri tebi stvari napredujejo, sem sem glih nek dan spraševala, kje tičiš? lepo se mej
|
|
|
|
RE: moje drage fosilke in seveda ostale,.... 3.10.2005 17:03:35
|
|
|
|
emaa
|
Lepo, si že bližje , še malo pa bomo vse tam. Naja78, če maš čas se nam v petek ob 17 pridruži v piceriji Subito v koloseju, če rabiš še kak podatek, me kontaktiraj na privat.
|
|
|
|
RE: moje drage fosilke in seveda ostale,.... 4.10.2005 7:21:46
|
|
|
|
girly
|
bravo naja!držim pesti, da tokrat pa le bo!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?