|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moje drage fosilke in seveda ostale,....
3.10.2005 16:10:12   
naja78
končno se vam lahko javim,nisem pozabla na vas,računalnik imam v popravilu,tak da sem zdaj sama na šihtu in lahko kaj napišem.user posted image user posted image
24.11.05 imam laparoskopijo in histeroskopijo v LJ  na gin.kliniki.lahko bi bila že oktobra na vrsti,vendar imamo doma user posted image ,ki ima čez 14 dni rok.imeli bomo trojčke.user posted image user posted image tako,da če premišlujem,mi je v 1 letu in pol uspelo kar do daleč prilesti.zelo si želim,da bi bilo po operaciji končno vse uredu in da bi dočakala user posted image user posted image user posted image .vem,pa ne in to me malo gloda.
vidim,da je veliko novih uporabnic,želim jim vso srečo.na vas stare moje pikice pa nikakor ne bom pozabla in mislim na vsa,komi čakam da bom dobila tisto f....mašino nazaj,da začnem spet čeblat z vami.

držte se.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moje drage fosilke in seveda ostale,....
3.10.2005 16:32:32   
diamantka
ojla zdravo,
lepo da tudi pri tebi stvari napredujejo, sem sem glih nek dan spraševala, kje tičiš?user posted image
lepo se mej

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2005 17:03:35   
emaa
Lepo, si že bližje user posted image , še malo pa bomo vse tam. Naja78, če maš čas se nam v petek ob 17 pridruži v piceriji Subito v koloseju, če rabiš še kak podatek, me kontaktiraj na privat.

(odgovor članu diamantka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2005 7:21:46   
girly
bravo user posted image user posted image user posted image  naja!držim pesti, da tokrat pa le bo!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2005 9:16:53   
tinkamiška
Tut jst se pridružujem lepim željamuser posted image user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?