|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ULTRAZVOK
3.10.2005 15:24:47   
lenika
Mene pa zannima kakšen je UZ na drugem pregledu, nuhalni svetlini in drugih pregledi. Ko sem bila na 1. UZ mi je delala vaginalnega. A so naprej tudi vaginalni ali zunanji?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ULTRAZVOK
3.10.2005 15:35:39   
PBJ
Verjetno bo tudi drugi še vaginalni. Meni je v 11. tednu delala vaginalnega in še preko trebuha. Potem naprej pa vedno preko trebuha.

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2005 15:38:56   
Ninica
Ja tudi pri meni je bilo enako kot pravi PBJ, do 11. vaginalno potem pa vedno preko trebuha.

LP, Ninica

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2005 15:47:26   
sarazan
Vaginalni se dela samo, kadar je plod še premajhen, da bi se videlo, kar želi G videti. Torej tudi NS je lahko ali vaginalna ali preko trebuha, odvisno, kako velik plod je v maternici. Kasneje se delajo UZ preko trebuha, razen, če so kakšne posebne težave.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.10.2005 16:41:38   
lenika
A tako, nisem vedela zakaj mi je naredila vaginalni UZ, sem mislila, da so UZ vedno po trebuhu. Hvala za odgovore.

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.10.2005 16:50:17   
SashaB
Jaz sem imela le prvi UZ vaginalni, potem pa vse zunanje, tudi NS.
lp

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.10.2005 20:53:12   
janč
jaz sem imela prvega vaginalnega, vse ostale pa zunanje
meni je rekel zdravnik ,da je odvisno tudi od konstrukcije ženske, to pomeni, če je močnejša, se malce slabše vidi in zato delajo vaginalne

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.10.2005 21:03:52   
puncica
Ko mi je drugič delala UZ sem bila v 12 tednu in je bilo preko trebuha, prvič pa vaginalno.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.10.2005 9:52:18   
Eviii
jst sm dvakrat (v 9. in 13. tednu) imela vaginalnega, zadnjič (v 16.) pa preko trebuha... odvisno tudi od zdravnika. nekaterim delajo v celi nosečnosti samo trikrat uz...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.10.2005 9:59:08   
*zvezdica*
Men pa je pa na 1. naredil normalnega, prek trebuha....na nuhalni pa najprej skozi trebuh, potem pa še vaginalnega...baje se je mali tko premikal da ga ni mogel dobr pregledat user posted image ...živc mali!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.10.2005 10:58:04   
GILDA
mi dva vaginalna in ta zadnji trebušni UZ in je rekel G, da od zdaj dalje bo vedno trebušni UZ,...hvala bogu ker uni palični mešalnik(vaginalni UZ)mi je vedno bil ful smešen pa še ko so kondom dali gor,..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.10.2005 21:58:14   
Anonimen
Meni je prva dva UZ delala vaginalno (sem imela pred nuhalno dva), nuhalna in vsi nadaljnji pa so bili že prek trebuha, edino včeraj mi je na pregledu z vaginalnim UZ izmerila maternični vrat.

(odgovor članu GILDA)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

varstvo
gloria

vrtec (66%)

doma (22%)

varuška (11%)

Število vseh glasov: 283

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!