|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UHANČKI
4.10.2005 13:46:51   
Anonimen
ja moja je uhančke že dobila. in so lepo shranjeni v škatlici in jih vrjetno ne bo dobila v ušeska dokler sama ne bo za to.

lp, lara

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
4.10.2005 13:52:11   
Anonimen
Če bo sama izrazila željo jih bo dobila  ampak ne pred 3 leti.
je pa res, da eni zlatarji nočejo naredit luknjic recimo moji svakinji, ko je peljala ta malo k njemu, ker si je želela uhančke za drugi rojstni dan, pa jih ni hotel naredit, ker je baje še premajhna in ko bi ji preluknjal prvo uho, bi jo  zabolelo, da ne bi pustila še drugega( tako je on rekel).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
4.10.2005 13:57:15   
Andra
Pa kaj je to tako groznega, če ima v ušeskih ene lepe uhančke? Ko bom jaz čutila, da je pravi čas za to, da ji naredimo luknjice, jih pač bomo.
A naj čakam, da bo sama izrazila željo? Ja pri 15, ko bo hotela imeti še marsikje drugje?
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.10.2005 14:04:15   
Ajsha
Jaz sem mnenja, da naj tisti, ki sem jim zdi okraševanje otrok pomembno, raje izberejo kakšno manj trajno obliko - recimo obleke, kapice, rutke, in ostalo okrasje. Če pa enkrat otroku prebodemo ušesa, pa je to nepovratno. Že res, da se luknjice s časom zarastejo, vendar se meni zdi, da mora vsak s svojim telesom razpolagati sam, ne pa da mu kdo drug (v tem primeru starši) vsiljuje luknje, tatooje ali pa kaj drugega, kar se ne da odstraniti.

Love is in the air...

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.10.2005 15:17:44   
Dejča
Vsekakor šele takrat, ko otrok sam izrazi željo - pa še to ne, če je premajhen. Otroci niso razstavni eksponenti staršev - zapomnite si to, drage mamice.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
4.10.2005 15:21:37   
Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: Andra

Pa kaj je to tako groznega, če ima v ušeskih ene lepe uhančke? Ko bom jaz čutila, da je pravi čas za to, da ji naredimo luknjice, jih pač bomo.
A naj čakam, da bo sama izrazila željo? Ja pri 15, ko bo hotela imeti še marsikje drugje?
user posted image

V bistvu gre za poseganje v osebno integriteto. Otroci niso naša last, mi samo skrbimo za njih in jih vzgajamo

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?