Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zdajle bom NEHALA kadit!!! 3.10.2005 14:17:19
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Oh, Kerensa.... Marsikaj se da, če se le HOČE!!!! Če že zaradi sebe ne, prenehaj zavoljo tvojega otročka. Tega malega in nebogljenega bitja, ki bi cigareti sigurno rekel NE, če bi le vedel kako. Daj no, držim pesti! LP,
|
|
|
|
RE: Zdajle bom NEHALA kadit!!! 3.10.2005 14:23:44
|
|
|
|
huda
|
želim ti veliko sreče in da te cigarete ne bi več premamile..... predvsem zavoljo otročka, ki ga nosiš pod srcem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ***********************************************************+ Vedno pa moramo takšne stvari najprej poštimat v glavi. Ker le tako nam bo uspelo!
|
|
|
|
RE: Zdajle bom NEHALA kadit!!! 3.10.2005 16:15:44
|
|
|
|
Tashaia
|
Jaz sem pred nosečnostjo kadila 7 let in sploh pomislila nisem na to, da bi nehala. Ko sem zvedela, da sem noseča, sem pa takoj nehala. Pa ne, da mi ne bi pasalo, še kako mi je, samo, ko sem pomislila na malo pikico in kaj mu delam s tem, me je kar minilo. Pa sem enkrat probala prižgat enega, samo sem imela tako slabo vest, da sem ga po hitrem postopku ugasnila.Kadila nisem še kakšne pol leta po tem, ko sem nehala dojit. Potem sem pa enga pri kavi...in seveda spet kadim. pa nehala sem in zato mi je ful žal, da sem sploh prižgala tisti k cigaret! Res pa kadim velik manj kot prej, večinoma v službi, ko sem pa s čričkom pa ni varjante, da prižgem! Drži se in upam, da ti bo uspelo!!!
|
|
|
|
RE: Zdajle bom NEHALA kadit!!! 3.10.2005 16:28:11
|
|
|
|
sarči
|
BRAVO
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?