|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč - v dveh urah rdeča lička - alergija?
1.10.2005 2:39:56   
Medy
Moja 3mesečna hčerkica je včeraj zvečer v dveh urah dobila rdeča lička. Najprej sem opazila močno rdečico na desni lički in bradici, na levi pa le drobne rdeče pikice, ki so v eni uri prešle v rdeč flek čez celo ličko - tako kot na drugi strani.
Ali je to alergija? Na novo sem jedla sirove torteline s tuno Calvo (rio mare sem že jedla in pečeno orado pa ni bilo nič) Pojedla sem kar veliko piškotov Domaćica. Verjetno je to bil izbruh zaradi mojega kosila in popldanskih prigrizkov, ker se je tako hitro pojavilo. Zanima me, koliko časa ostanejo alergene stvari v mleku. Ali naj izpustim nekaj obrokov, da se mleko prečisti (nekaj svojega mleka imam zamrznjenega).
Čez pet dni imamo prvo ceplenje - ali je nevarno, če je imela takšen izbruh par dni prej?
Hvala,
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč - v dveh urah rdeča lička - alergija?
1.10.2005 3:09:34   
KODA
Če se dojita je možno,da je prišlo kaj do nje preko mleka.Opazuj jo.Alergijska reakcija se lahko pokaže do72ur.Moj tamali je hud alergik.Ne prenese cepiva DI-TE PER,mleka jajc arašidov ,konzervansov.Vidu je bila ugotovljena alergija na mleko kmalu po rojstvu.Ko smo prešli na pregomin je njegovo telo rabilo še 14dni,da se je prečistilo.Vida cepijo vse na alergološki kl.Vse omeni preden bo cepljena.LEP POZDRAV.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Medy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2005 7:37:49   
CIPRESA
Draga Medy rib naj sploh nebi smel jesti ko dojiš otroka. To so nam povedali v materinski šoli. Riba naj bi prav tako vsebovala nekaj (ene alergene a kaj) in jih nebi smela jesti če dojiš otroka. 

(odgovor članu Medy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2005 9:30:30   
Naja31
Medy, pri nas je bilo vcera isto.
Malega sem pustila za dve uri pri tašči v vasrtvu in kosem prišla je imel obraz čisto prekrit z živo rdečimi fleki. Sem ga takoj popokala in sva šla k zdravniku, ki je seveda rekel, da sem jaz kaj takega pojedla. Mali je še polno dojen, nič drugega mu ne dajem, tašča trdi, da mu ona ni nič dala, nismo uporabljali nobene druge kreme. Jaz nisem jedla čistno nič drugega kot jem zadnjih 6 mesecev, tako da nisem prepričana, da je to bil razlog.
Mislim, da je mogoče pa kriv parfum ali puder ali kaksna krema od tašče. Ona ga je imela skoz po rokah, mali se je cel čas vanjo drgnil z obrazkom. Nijer drugje po telesu se  fleki niso pojavili. Zdaj je pa problem ker je tašla seveda zamerila ko sem jo vprašala če ima ona kaj takega.
V dveh urah so fleki cist izginili, danes ima samo nekaj spuščajev.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2005 18:24:29   
sezam
ZAkaj ne bi smel jesti rib, če dojiš? Mi smo jih dobili za kosilo v porodnišnici.user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Nakupovanje
patkapatatka

Ko najdeš najlepšo stvar za svojega otroka

gledaš ceno (57%)

kupiš brez nadaljnjega (43%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!