|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rdečerjav izcedek
30.9.2005 17:24:02   
ines2001
Živio, punce. Imam problem. Danes se mi je začel pojavljati rdečerjav izcedek po kapljicah cca na vsake 2 uri po par kapljic. Zamenjam vložek in potem kakšno urico mir, pa spet par kapljic. Sem 16 dni pred rokom, plod čutim kar veliko danes. Če katera ve kaj bi to lahko bilo naj mi odpiše in kakšen nasvet mogoče. Drugače prej nisem imela posebnih izcedkov v nosečnosti.

Lep pozdrav
                                                        ines2001
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rdečerjav izcedek
30.9.2005 18:08:29   
anajmad
Mislim,da boš morala počasi zapakirati torbo za porodnišnico in se pokazati tam.Lahko je čep,lahko pa kej drugega.Veliko sreče ti želim.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu ines2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.9.2005 19:24:07   
flecker1
Isto jaz mislim, da se ti pripravlja porod. Sama sem imela v prvi nosečnost 1 teden po PDP rahlo krvavitev, in čez 3 ure sem rodila z umetnim popadkom. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ines2001)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.9.2005 21:47:08   
janč
jaz bi tud kar spokala
a si kaj poklicala v porodnišnico??
javi se ko zveš kako je s teboj
veliko sreče ti želim

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2005 9:28:23   
Eviii
očitno je že v porodni sobi al pa se že kr cartajo...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu janč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?