|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obremenjevanje
30.9.2005 12:31:15   
Anonimen
Pozdravljene,

Jaz ne vem če ima še katera podobno težavo. Imam PCo in že kar lep čas delamo na user posted image  pa nič. In vedno bolj si jo želim. Problem pa je v tem, ker mi ta misel non stop roji po glavi. Ali ima katera kakšen način, da na to malo pozabi, se sprosti?

Hvala za nasvete,
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obremenjevanje
30.9.2005 12:39:42   
Anonimen
Tudi mi se že nekaj časa pogovarjamo o user posted image , ampak enostavno se jaz ne morem odločiti.Kar nekako me je strah in se tudi verjetno preveč obremenjujem s vsem tem kako bo ko bo pri hiši še en otrok. Naš ati in najin sin(3 leta) pa si zelo želitauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.9.2005 12:44:02   
ana25
Pozdravljena,

Jaz se obremenjujem s tem, da bi bila rada danes noseča. Otroka bi imela kar takoj. želim si ga namreč že vse življenje in sem čakala, da končam fax, da kupim stanovanje in sedaj ko vse to imam, noče priti. In to mi gre včasih kar cel dan po glavi, na vsakem ovinku vidim nosečnice, mlade mamice..oh kako jim zavidam.

Hvala ti za tvoje mnenje, žal pa res ne vem kako je če imaš doma že enega nadobudneža.
Jaz imam sosedo, ki pričakuje 3 otroka, prvi je star 2 leti, drugi 1 leto, sedaj pa še enega čakajo.
lepo se imej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.9.2005 12:47:50   
Anonimen
Mi smo si tudi ful želeli, pa po pol leta ni nič ratalo. Ob vsakem menzesu jok, živčnost,...
Pol sma pa z mojim bila na neki žurki in se malo napila in se potem nenačrtno (prej je skoraj bilo vedno načrtno, pa pejmo bebo delat, sma si govorila)user posted image
Pol pa na morju čakala menzes, pa je od nikoder ni bilo. Ko pa prišla domov pa test delat in user posted image .

Ne pravim, da se moraš napit, ampak se sprosti in čim manj misli pri seksu zdaj pa bebo delamo!
Vem težko je, ampak... 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.9.2005 13:01:19   
tejča
Jaz mislim, da je potrebno pristopit čimbolj neobremenjeno. Najbolje, ko si na dopustu, ko ni tistega pritiska službe, dnevnih obveznosti in ostalega. Kot je bilo prej rečeno tudi takrat, ko nekaj spiješ, ker se dejansko bolj spočiješ. Preverjeno - kolegica je zanosila okrog novega leta, ko je bila doma, v družbi,...

Naj bo vsak dan zase lep. Posrbite za to!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.9.2005 14:16:01   
Anonimen
O to bo verjetno to - jaz namreč zmeraj planiram in si tudi tako rečem, zdej ap dejmo delati za bebo - pa pol ni nič. tako da hvala ti za nasvet, se moram malo bolj prepustiti toku užitka in občutkov.

Upam, da mi rata, čene bom pa tud jaz mal vinčka spila...:):)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?