|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novinka :)
30.9.2005 10:58:33   
miška
Pozdravljene!
Ze kar nekaj casa brskam po forumu ringaraja in sem se koncno odlocila, da se vam pridruzim. Otrok se nima, o njih pa razmisljam ze kar nekaj casa.
Prd dvema letoma sem imela spontani splav,pa se od takrat se nisem odlocila za novega clana. Me je kr mal strah. A je ktera tud to dozivela kot jaz? kako naj se odlocim?

Lpuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: novinka :)
30.9.2005 11:24:58   
pot
Pozdravljena,
sicer SS se nisem dozivela. Kaj je pa rekel ginekolog zakaj naj bi se zgodilo? Sicer, pa ce bos se malo prebirala na teh forumih, bos ugotovila, da nisi edina, da je to zelo pogosto, sploh pri 1. nosecnosti (ce se ne motim je vsaka 3. dozivela ss.. Ali pa je 30% vseh 1. nosecnosti obsojene na ss.) Ce se motim me popravite.
Ce si zelis otroka tvegaj, drugace gauser posted image ne bos mogla dobit. Enkrat bo ze ratalo, samo ne se zapret vase, ampak se cimvec pogovarjaj o tem z vsakim, ki te bo pripravljen poslusat, zato smo tudi me tukaj. Da te spodbujamo... Nic ne obupuj, kar naprej, ce si zelis otroka. Sicer pa se skusaj potolaziti tudi s tem, da je morda naravna selekcija bila tista, ki je povzrocila ss, kar pomeni, da bi z otrokom lahko bilo kaj hudo narobe, ker se ni dobro razvijal.
Oborozi se s Tifolom in nam cimprej sporoci veselo novico. Strah pa je prisoten pri vseh, skusaj se ga otresti na kak nacin. 
lp, nasapot user posted image

(odgovor članu miška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.9.2005 12:35:24   
ana25
Pozdravljena,

tudi jaz še nisem doživela ss, vendar verjamem, da če si želiš user posted image  moraš kar malo reskirati.
Ali si bila pri G.? Da preverijo, če si zdrava in ti svetujejo. Sedaj pa le veselo na delouser posted image .

LP

(odgovor članu miška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.9.2005 13:09:10   
DrejcDrejc
Veliko punc doživi SS, nisi edina. SS je najpogosteje le način naravne selekcije, da telo izloči zarodek, ki se ne razvija vredu. Če telo ne bi delalo selekcije, bi bilo kmalu lep del človeštva genetsko deformiranega. Zato vedi, da ima vsak SS poleg svojega zakaj tudi svoj zato, velikokrat pa sami ne najdemo odgovora.
Na pregledu pri ginekologu ti lahko povedo, če imaš slučajno septum (maternično pregrado) ali kakšno drugo organsko napako, ki bi lahko povzročala SS. Takšen pregled le opravi, če pa je s tabo vse vredu, pa ne vidim razloga za strah. Poskušati je potrebno, sicer ne boš nikoli dobila svoje pikice. Po tolikem času že moraš preboleti bolečino in strah ter it z optimizmom naprej.
Želim ti vso srečo, da bi kmalu dobila svojo pikico in imela lepo nosečnost, le veselo na delo, enkrat bo sigurno uspelo, le potencialni vmesni neuspehi te ne smejo prestrašiti!
user posted image

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu ana25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.9.2005 13:15:31   
emaa
dobrodošla.
Zdaj bi bil pa počasi že čas, da začneta ponovno delati na user posted image . Midva sva začela delati na user posted image  takoj po ss, vendar nama na žalost ni ratalo. Bova pa po postopku IVF ponosna starša, samo da bova. Ne se bat, kar pogumno v nove boje, večina zanosi dokaj hitro in je potem brez problemov.

(odgovor članu ana25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.9.2005 13:40:35   
girly
Najprej naj ti izrečem dobrodošlico! user posted image

Ne skrbi, nekako četrtina nosečnosti se konča s SS, pri mlajših je ta odsotek nekoliko nižji, pri starejših nekoliko višji. Večina teh SS je posledica genskih nepravilnosti na zarodku, ki se nepravilno razvija in ker so te nepravilnosti tako hude, da zarodek ne more preživeti, odmre. Videla boš, da je tukaj (na žalost) veliko žensk, ki so že doživele enega, nekatere pa tudi po več SS, IMN in podobnega.

Ne opupaj! En SS nikakor ni razlog za skrb, če si sicer zdrava. Če si s tvojim še vedno želita povečati družino, ne vidim nobenega razloga, zakaj tega tudi ne bi storila. Če pa še vedno dvomiš in te je resnično strah, bi bilo mogoče dobro razmislit, zakaj se tako zelo bojih in od kje izvira tvoj velik strah pred SS.

Sicer pa misli pozitivno, pogovarjaj se, razmišljaj in se potem odloči kako in kaj naprej!

pa srečno
girly

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.9.2005 16:00:14   
miška
Ojla!
Punce, vsem hvala za spodbudne besede. Sej ne vem, ce me je ravno strah, pac cas verjeten ni bil pravi, da bi razmisljala o tem. Sva se pa tak s fantom dogovorila, da bova zdaj zacela delat na tem, da dobiva pikico in upam, da nama bo cimprej uspelo!

Vam sporocim, kako bo.

Cao baouser posted image

(odgovor članu miška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?