Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lune-day24meni pa še nič kaj rezultatov 30.9.2005 10:09:13
|
|
|
|
bobek05
|
Soncece24, meni gre počasi pa zanesljivo... Sicer pa je baje tako najbolje, če ne bi mi vsepovsod koža dol visela.. Jaz sem 2 dni pred vami, torej je danes moj 26.dan - vaga pa kaže -5,6KG.. Jaz sem sama s sabo kar zadovoljna, čeprav pričakujem, da se bo počasi zdaj ustavilo in bo nekaj časa teža stala.. Upam, da ne predolgo. V bistvu moraš baje pregurat 2. mesec, tretji pa potem gre zopet dol..
|
|
|
|
RE: Lune-day24meni pa še nič kaj rezultatov 30.9.2005 10:10:35
|
|
|
|
eva1
|
Jutro!!! Soncece nč obupat, boš vidla bo šlo pa kr na hitro dol ! Ma ja ni nobeno opravičilo za 30 kg preveč, samo prenažiranje... Ja danes pa sadje...upam, da ne bom spet driske mela, tako kot prejšnič na sadni dan! Komaj čakam, na jutri na mesek...se mi ga že lušta-že dva dni sanjam o tatarcu
|
|
|
|
RE: Lune-day24meni pa še nič kaj rezultatov 30.9.2005 10:11:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, bobek05, tega zadnjega pa nisem vedela. Dobro, da zdaj vem.
|
|
|
|
RE: Lune-day24meni pa še nič kaj rezultatov 30.9.2005 10:13:28
|
|
|
|
Anonimen
|
U, bobek, s tem si me pa res razveselila. jaz namreč počasi, torej mislim da v sredo ali četrtek vstopam v tretji mesec.
|
|
|
|
RE: Lune-day24meni pa še nič kaj rezultatov 30.9.2005 10:17:45
|
|
|
|
bobek05
|
Splišni in al bina, o tem sem veliko brala na enem izmed forumov, kjer se ves čas pogovarjajo SAMO o tej dieti.. VSE pravijo, da je 2. mesec najhujši, ker lahko postaneš depresiven, ker kar hujšaš in hujšaš, teža pa stoji in je zato velika nevarnost, da odnehaš.. jih baje velik oodneha zaradi tega.. Treba je pač držat in si govorit, da bo kmalu bolje.. Potem 3. mesec pa baje gre spet dol.. Tako prisegajo ženske, ki je ta dieta že za njimi..
|
|
|
|
RE: Lune-day24meni pa še nič kaj rezultatov 30.9.2005 12:12:19
|
|
|
|
Anonimen
|
U, no, bobek, res hvala za tole. Pri meni kar drži ja, prvi mesec 6-z kil, potem drugi mesec nič, zdaj se začenja tretji mesec.. Upam, da bo res. Sem pa vztrajala vmes, sploh ni bilo težko.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.9.2005 17:21:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Lune-day24meni pa še nič kaj rezultatov 30.9.2005 23:04:32
|
|
|
|
mojchka
|
Ohoj, jaz sem pa danes jedla dvakrat grozdje, enkrat mandlje, pila kavo z mlekom (greh, ja, ampak prijateljica, pri kateri sem bila na kavi, še ni vedela, da sem na dieti in mi je naredila tako kavo kot v starih časih), za večerjo pa slastno pečeno zelenjavo a la Splišni. In nobenih skušnjav nisem imela, kljub slastnim napolitankam, ki sta jih mlela otroka... Pogumno naprej!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?