Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: MOŠKI IN PORODNIŠKI DOPUST 29.9.2005 23:03:26
|
|
|
|
piščanc
|
kdo čuva otroke je pač odločitev staršev. jaz jih raje prepustim možu, kot pa kakšni varuški. tud jaz grem jutri na csd vprašat, če lahko zadnje tri mesece koristi mož, ker se mi obeta nova služba. je pa to samo pozitivno glede spoznavanja otroka z obema staršema, šele ko si sam odgovoren za dojenčka veš kaj in kdaj potrebuje
|
|
RE: MOŠKI IN PORODNIŠKI DOPUST 30.9.2005 10:48:49
|
|
|
|
AlenkaE
|
Moj mož bo tudi imel porodniško zadnjih 30 dni, jaz pa bom takrat koristila letošnji dopust in tako bomo vsi trije skupaj doma- ali pa kje na potovanju.
|
|
|
|
RE: MOŠKI IN PORODNIŠKI DOPUST 30.9.2005 22:03:55
|
|
|
|
janč
|
moj bo na porodniški celih devet mesecev, jaz pa samo tri, tako da bo že majhno štručko pazil pa me nič ne skrbi, ker vem da mu bo uspelo
|
|
|
|
RE: MOŠKI IN PORODNIŠKI DOPUST 3.10.2005 21:08:35
|
|
|
|
janč
|
vidim da ni nibenega posebnega zanimanja za to mar res niso moški toliko dobri da uredijo enega otročka nadaljnih 9 mesecev?? jaz mojemu full zaupam, jaz imam pa žel takšno službo, da mi niti na misel ne sme priti, da ostanem doma vem pa da se moški bolj temeljito posvečajo otrokom
|
|
|
|
RE: MOŠKI IN PORODNIŠKI DOPUST 3.10.2005 23:01:06
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Moj mož je na porodniški že dva meseca in pol. Zelo dobro se je izkazal, žal pa se mu v petek izteče in konec bo luštnega, zanj, zame, predvsem pa za našega sinka. LP Pi-kica
|
|
|
|
RE: MOŠKI IN PORODNIŠKI DOPUST 5.10.2005 12:58:20
|
|
|
|
Soncnica
|
Hoj! Men se to zdi super ideja. Tako tudi očetje dobijo priložnost, da se res zbližajo z otroki. Pri nas bom jaz porodniško koristila v celoti, ker delam v državni sliužbi, mož pa v privatnem sektorju in te možnosti žal nimamo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.