Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gnezdece za novorojenčka 24.2.2023 9:33:43
|
|
|
|
JackieO
|
Js ga imam in je top zadeva. Sine je star pol leta in cez dan se vedno pociva v njem. Seveda, lahko uporabis tudi materinsko blazino, ampak je gnezdo za moje pojme bolj prakticno. Lahko ga vrzes v avto, ce greste na kaksen dopust in spi v njem, lahko ga das na vajino posteljo, ce spi od zacetka zraven vaju recimo (zaradi pogostega dojenja) itd. Sploh na zacetku, ko so res miniji, mi nekako bolj sede, da lezi v necem, kokr da ga imam kar na kavcu zascitenega z materinsko blazino. Meni res nepogresljiva zadeva.
|
|
|
|
RE: Gnezdece za novorojenčka 24.2.2023 12:20:21
|
|
|
|
BeautifulButterfly
|
Jaz sem si ga kupila. In ga bom za povsod uporabljala. Ce bi obstajali se manjsi, bi ga v vozicek v kosaro se dala, ta moj gre notr ampak je potem res malo prostora za novorojencka. Kosara je res velika prostorna siroka. Grezdo bomo vzel sabo k bomo sli k babici na obisk, za popoldansko spanje, za v kosek, za v posteljico, .... Materinsko blazino se nimam ampak se guzvam s povstri, mi je bila tud top in bom eno kupila. K mi je bila potem se leta uporabna. Medtem, ko uno lunco - trso blazino za dojenje pa ne bom kupila, tist mi je pa pretrda in nerodna.
|
| Stran: [1] |
Stara imenaYleniaSo stara imena vedno bolj moderna?da (
44%)
ne (
17%)
nic bolj kot ponavadi (
23%)
nisem opazil/a (
15%)
Število vseh glasov: 590Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!