Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
driska, bolečine v želodcu in nosečnost 29.9.2005 17:04:34
|
|
|
|
petka
|
Drage , imam vprašanje.... sem že čisto obupana. Imam take težave s prebavo, za . Že tri dni imam po vsaki hrani -> npr: pojem zajtrk, mine 5 min in že na WC veselo (=driska), pojem kosilo..... itd. Poleg tega me ves čas neznosno boli želodec, zvija, napenja in booooli . Karkoli pojem, naredim, ponoči .... Pred to neskončno drisko, je bilo pa tudi vse skupaj čudno. Na wc nisem šla po 2,3 dni potem pa driska in tako začaran krog, sedaj pa samo še Pred zanositvijo sem imela vedno težave z zaprtostjo. Jest se opravičujem ker vas morim s takimi težavami, ampak sem res obupana, ker boli, pa nič ne morem jest, a pozna katera kakšno želodčno dieto, karkoli????? Hvala vsem Petra 9t
|
RE: driska, bolečine v želodcu in nosečnost 29.9.2005 18:03:04
|
|
|
|
lex
|
Če si noseča je najboljš, da vzameš pot pod noge in k zdravniku.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?