Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Spet en virus, matr mu! 29.9.2005 14:04:30
|
|
|
|
Annny
|
Zelo star štos
|
|
|
|
RE: Spet en virus, matr mu! 29.9.2005 14:08:10
|
|
|
|
CIPRESA
|
Kva to pomen Anny da je res a da ni res???? Mislim da bi lih šla probat svojo srečo in bi se moj dan spremenil v " not beautiful"
|
|
|
|
RE: Spet en virus, matr mu! 29.9.2005 14:12:24
|
|
|
|
Annny
|
Ta mail je krožil okrog že več kot pred enim letom in mislim, da je takrat tudi Microsoft objavil, da to ne drži. Brez skrbi!
|
|
|
|
RE: Spet en virus, matr mu! 29.9.2005 14:13:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Annny Zelo star štos Zakaj hudiča pa misliš, da je štos?!? Halo!?! A so zate virusi štosi? Zame niso, ker sem zarad enga že mogla plačat 130 jurjev!!! Sicer sem pa samo dobro hotla, pa ignoriraj, če želiš take teme!
|
|
|
|
RE: Spet en virus, matr mu! 29.9.2005 16:08:53
|
|
|
|
Annny
|
Aha, vidim, da si malo nagle jeze- umiri živčke in preberi moj zadnji post
|
|
|
|
RE: Spet en virus, matr mu! 29.9.2005 19:12:16
|
|
|
|
TNT
|
dej se ti mal skulirej.... kot ti je annny rekla gre za star štos strašit uporabnike... ta virus sploh ne obstoja!!! preden paniko zaženeš mogoče preveri http://securityresponse.symantec.com/ da vidiš če je to bilo res "Nortonovo in Microsoftovo sporočilo.. to da si pa plačvala zaradi pravih virusov je pa posledica tvoje šlamparije!
|
|
RE: Spet en virus, matr mu! 29.9.2005 19:17:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Matr ste prijazne tle na RR! Zdej vem, zakaj ene nočjo več gor. Za info pa tole: mail mi je poslala prijateljica, ki dela v računalniški firmi in ga je tud ona dobila od enega poslovnega partnerja. Preverjat pa res nisem šla. Sem pač mislila, da oni že vejo. Sicer pa nisem nobene škode naredila, ne? Ja, pa kr velik Slovencev nas je šlampastih, eni celo tok, da morjo milijone plačevat! Uf, pol sem jaz še dobra!!!
|
|
|
|
RE: Spet en virus, matr mu! 29.9.2005 19:28:45
|
|
|
|
Annny
|
Bolj prijazna ne bi mogla biti, verjemi. Ne otežuj si življenja z razburjanjem zaradi malenkosti- dragocen nasvet, če ga boš nekoč doumela. Nihče ti nič hudega noče, calm down
|
|
|
|
RE: Spet en virus, matr mu! 29.9.2005 19:45:37
|
|
|
|
TNT
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Matr ste prijazne tle na RR! Zdej vem, zakaj ene nočjo več gor. Za info pa tole: mail mi je poslala prijateljica, ki dela v računalniški firmi in ga je tud ona dobila od enega poslovnega partnerja. Preverjat pa res nisem šla. Sem pač mislila, da oni že vejo. Sicer pa nisem nobene škode naredila, ne? Ja, pa kr velik Slovencev nas je šlampastih, eni celo tok, da morjo milijone plačevat! Uf, pol sem jaz še dobra!!! -če zarad take prijaznosti nočjo gor, pol je res bolje da ne -kaj pa dela tvoja prijateljica in v kateri firmi? -širjenje panike JE škodljivo (lej kako so ljudje kot je hothien razdraženi) -ja veliko vas (nas) je šlampastih lep in miren dan ti želim
|
|
RE: Spet en virus, matr mu! 29.9.2005 19:51:52
|
|
|
|
ZARA
|
UUUUUUUUUUUUUU fight !!!
|
|
RE: Spet en virus, matr mu! 29.9.2005 20:50:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ta mail sem jaz par mesecev nazaj dobila, tako da je očitno res nategancija.
|
|
|
|
RE: Spet en virus, matr mu! 29.9.2005 22:25:07
|
|
|
|
TNT
|
ma ne bo fajta sej veš da pametnejši popusti. jaz nisem še nikol!
|
|
RE: Spet en virus, matr mu! 29.9.2005 22:29:07
|
|
|
|
TNT
|
ta fora nosi letnico 2002 nekatere slovenske računalniške firme in njihovi poslovni partnerji, ki jim piše sam bill gates, so pa preveč zazrte v prihodnost, da bi vidle tolk nazaj. pa predobre strokovnjake majo, da bi se ukvarjali s .ppt virusi, ki jih antivirusni programi ne odkrijejo kar neki
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?