|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Motnje dihanja
29.9.2005 9:24:01   
simona2
Verjetno imate vse izkušnje, da vaši malčki dihajo zelo neenakomerno, enkrat zelo sunkovito, pa se zopet ustavijo... To se mi sploh ni zdelo nič posebnega doklr mi ni prijateljica povedala, da je šla s svojim 6 tednov starim sinkom na poseben pregled, kjer so res ugotovili manjše motnje v dihanju (kratko zastajanje dihanja). To naj bi bilo značilno karza okoli 80% vseh novorojenčkov, so ji povedali, bolj ali manj pa naj bi bila to posledica slabega podiranja kupčkov.

Včeraj sem tako opazovala zvečer tik pred spanjem svojo malčico staro 4 tedne in res dihala je tako, da bog pomagaj; v sunkih, pa spet nič, pa normalno. No sedaj res ne vem ali je to kaj hudega ali pa je to pač faza v razvoju in sčasoma mine. Imate morda kakšno idejo?user posted image

_____________________________

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Motnje dihanja
29.9.2005 9:54:57   
jazz
Vsi dojenčki dihajo tako na začetku, tudi srček jim bije veliko hitreje kot nam. Če z malo nimata drugih posebnih težav si lahko mirna. Tudi jaz sem bila v Ljubljani na tem pregledu, ker mi je sinek skoraj prenehal dihati...verjetno so hoteli ovreči možnost za epileptične napade,vendar se nam je to zgodilo zaradi refluksa, ker je pač mleko prišlo nazaj v grlo in mu zaprlo dihalne poti. V glavnem, nič ne skrbi, če so tvojemu sončku poslušali kdaj pljučka in opravili druge preglede, ni panike!!!

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Motnje dihanja
29.9.2005 13:56:33   
tinica
Najbolje je , da preveriš dihanje in sicer tako, da ko najbolj mirno spi mu šteješ dihe imel naj bi jih okrog 40 dihov/ minuto. Pri nas pa je naš Tin izredno hitro dihal imel je okrog 60 dihov / minuto in smo zato pristali v boljnišnici star je bil 3 tedne sedaj pa je vse v redu. Upam da sem kaj pomagala.

Lp

_____________________________

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Motnje dihanja
29.9.2005 17:11:52   
mika
Zaradi tega sem jaz bila na začetku prestrašena in je nisem pustila spati v posteljici, ampak sem jo imela zraven sebe. Imela je kar presledke med dihanjem,... ne vem...mogoče se mi je samo zdelo. V postelji je vedno bila obrnjena proti meni z obrazom, da ko sem odprla oči, sem videla al diha al ne. Pa nekje sem prebrala, da matere takoj začutijo, če bi otrok prenehal dihati, če jih imajo zraven sebe. UUh ko se spomnim nato....

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...





sindarin

Katera od naštetih lasnosti vam je pri igrači najmanj pomembna?

funkcionalnost (21%)

dizajn (26%)

estetika (16%)

varnost (8%)

zmerna cena (20%)

kvaliteta (9%)


Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!