Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Materinska šola-ZD Šiška 29.9.2005 7:36:34
|
|
|
|
amy26
|
Nincy živjo, tudi mene zanima kdaj se začne, če ne zvemo na forumu bom šla danes pogledat pa ti javim. Mogoče se še kaj srečava, če ne bo že preveč vse zasedeno. lp
|
|
|
|
RE: Materinska šola-ZD Šiška 29.9.2005 8:22:24
|
|
|
|
Anonimen
|
1. predavanje je v torek, 4.10. ob 16.00 v 4. nadstropju. To so mi povedali po telefonu, več nisem spraševala, ker nisem dobila sestre, ki je odgovorna za materinsko šolo. Jaz pridem, k sreči bo lahko z mano tudi moj . Če sem prav razumela zadnjič, ko sem že klicala, je za njega dovolj 1. predavanje. Ker bo zaradi službe težko vedno prišel. Se vidimo?
< Sporočilo je popravil someone -- 29.9.2005 8:23:45 >
|
|
|
|
RE: Materinska šola-ZD Šiška 29.9.2005 8:41:03
|
|
|
|
devička
|
Hmmm... a se se treba kej naročiti? Meni sicer niso nič rekli, pa vendar, a katera ve? Da ne bi slučajno zvisele DRugače se vidimo Lep (pa čeprav deževen) pozdravček, DS.
|
|
|
|
RE: Materinska šola-ZD Šiška 29.9.2005 9:24:02
|
|
|
|
tina_klementina
|
Ne, za materinsko šolo v Šiški se ni treba nič naročiti. Samo prideš tja, in to je to.
|
|
|
|
RE: Materinska šola-ZD Šiška 29.9.2005 10:26:20
|
|
|
|
devička
|
Super, hvala !!!
|
|
|
|
RE: Materinska šola-ZD Šiška 30.9.2005 4:45:06
|
|
|
|
Anonimen
|
No, če se pa ni treba nič naročiti in ker imam ravno ginekologinjo v ZD Šiška, bom pa še jaz prišla pokukat... V 1.nosečnosti nisem bila v materinski šoli, pa tudi zdaj tega nisem imela v načrtu, ampak eno predavanje mi pa ne more škodovati... Kdo ve, mogoče mi bo pa še všeč...
|
|
|
|
RE: Materinska šola-ZD Šiška 30.9.2005 20:31:50
|
|
|
|
nincy
|
No super vidim da nas bo kar nekaj, tako da se zagotovo srečamo. LP do torka
|
|
|
|
RE: Materinska šola-ZD Šiška 1.10.2005 16:26:21
|
|
|
|
KMALU
|
koliko se pa placa? Koliko predavanj pa je? Jaz imam ravno v torek ob treh NS- koliko casa to traja? Bom lahko pravocasno prisla na predavanje?
|
|
|
|
RE: Materinska šola-ZD Šiška 1.10.2005 16:45:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Na vprašanja ti žal ne znam odgovorit, mislim, da bomo vse to zvedeli v torek. Rada bi ti samo povedala, da je ta materinska šola namenjena pripravi na porod in ne zgodnji nosečnosti. Meni so prejšnji mesec (začetek 7. meseca nosečnosti) rekli, da je še prehitro.
|
|
|
|
RE: Materinska šola-ZD Šiška 1.10.2005 16:46:16
|
|
|
|
KMALU
|
aha, nisem vedela. Potem pa to se res ni zame. Hvala za informacijo..
|
|
|
|
RE: Materinska šola-ZD Šiška 1.10.2005 22:53:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa zdaj na začetku 7. meseca... a je potem prezgodaj? No, ja, pa naj me kdo ven vrže, če si upa... Bom rekla, da imam namen rodit prej, zato sem tudi prišla prej... Ker imam PDP na Božič in za praznike res ne mislim biti v porodnišnici...
|
|
|
|
RE: Materinska šola-ZD Šiška 2.10.2005 9:28:02
|
|
|
|
Anonimen
|
To je beseda, Kerensa. Eh, saj ven te ne bodo vrgli, saj ne boš brez trebuščka tja prišla .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......