Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vozicki vozicki vozicki 29.7.2021 21:07:59
|
|
|
|
Lelly28 RR
|
Joj pri vozičkih smo ženske zahtevne zaradi izgleda samega, ampak sedaj po 2 otrocih (ki se nista vozit hotela nič v vozičku) mi je žal , da nisem kupila enega rabljenega dobro ohranjenjega, ki jih je na bolhi polno. Drugače je pa zelo dobri, ko kupuješ upoštevati kakšna koelsa rabiš (če voziš po makadamu ni isto kakor po mestnih ulicah), in pa koliko ti res pomeni ime firme (preplačaš jo fullll). Nove vozičke za normalno ceno pa dobiš na vozički.net - jaz sem bila zelo zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Vozicki vozicki vozicki 30.7.2021 6:25:24
|
|
|
|
mojcy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lelly28 RR Joj pri vozičkih smo ženske zahtevne zaradi izgleda samega, ampak sedaj po 2 otrocih (ki se nista vozit hotela nič v vozičku) mi je žal , da nisem kupila enega rabljenega dobro ohranjenjega, ki jih je na bolhi polno. Drugače je pa zelo dobri, ko kupuješ upoštevati kakšna koelsa rabiš (če voziš po makadamu ni isto kakor po mestnih ulicah), in pa koliko ti res pomeni ime firme (preplačaš jo fullll). Nove vozičke za normalno ceno pa dobiš na vozički.net - jaz sem bila zelo zadovoljna. Se kar strinjam.. Sama sem na trgu vozickov ze cela zmedena 🙈🙈 vem, da zelim vozicek s 4 kolesi, da bo stabilen, zelim, da je primeren za razlicne povrsine, zelim, da se enostavno zlozi... Definitivno zadnja stvar, ki mi je pomembna, pa firma...
|
|
|
|
RE: Vozicki vozicki vozicki 3.8.2021 23:28:32
|
|
|
|
Tasykaa RR
|
mojcy1 sama sem bila 1000% da želim novi voziček 🙈 ker pač so lepi pa moderni 🤣🤣 no na koncu sem kupla rabljen voziček kottt nov fuuul poceni 😀 in mi niti malo ni žal ta denar rajše dam kam drugam 😀 zato ker ga hitro prerastejo, potem niti ni več tak zanimiv 🤣 pa še rabljene dobiš nekatere kot nove 👍👍 imamo pa camarelo sevila, top voziček, velika kolesa v glavnem gre povsod, razen maloo več prostora zasede 🙈
|
|
|
|
RE: Vozicki vozicki vozicki 10.8.2021 19:14:37
|
|
|
|
Lelly28 RR
|
Torej moj predlog je, da lupi rabljeno. Ker dobiš ful lepe za pol cene 😁 jaz ga ravno prodajam, če ti firma ni pomembna 😁😁
|
|
|
|
RE: Vozicki vozicki vozicki 9.11.2021 15:23:11
|
|
|
|
Eruanna
|
Pozdravljene, ima mogoče katera izkušnje z vozički znamke Kunert? Iščem nekaj podobnega kot je napisala Mojcy1 in Kunert naj bi imel vse te lastnosti. BabyLux vem, da je kakovosten, je bila prijateljica z njim zadovoljna, vendar zložen zavzame kar nekaj prostora in ga ne spravim v avto. Verjetno bi bila primerna tudi Mutsy in Caramelo. Vsaka informacija bo dobrodošla.
|
|
|
|
RE: Vozicki vozicki vozicki 6.2.2022 18:52:06
|
|
|
|
SanjaAnja
|
No, še ena v klubu. Čeprav opažam, da so forumi zadnje čase žal v zatonu. No, meni je pri izgledu važno le to, da ni rozast in princeskast. Funkcionalnost je na prvem mestu. Iščem pa terenski voziček, ki bo kos makedamskim in hribovitim potem, kakšni gozdni cesti in bližnjici čez pokošen travnik. Rada sva v naravi. Brez težav vzameva rabljenega, a dobro ohranjenega. Trikolesnik? Ali 4 kolesnik? Nekako sem dosedaj opazila Peg Pergo GT3, Cam Cortina x3 Evolution, Tutek Grander, Quinny Freestyle 3xl, Bebe Confort - High trek, Baby Design Dotty ECO če kdo vseeno opazi in pokomentira lastno izkušnjo, bom vesela.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?