Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Šola za bodoče starše - termini? 27.9.2005 17:00:45
|
|
|
|
tinkamiška
|
Neli, pokliči na 543 44 37 med 8 in 9 uro od torka do petka sestro Pavlino, je pa treba bit vztrajen, jst bom poklicala jutri in upam, da se bom lahko zmenila za termin v oktobru. Lp, Tinka
|
|
RE: Šola za bodoče starše - termini? 27.9.2005 20:14:12
|
|
|
|
Neli1
|
Hvala Tinka za informacijo. Bom poklicala tudi sama jutri zjutraj. V katerem tednu pa si? LP; Neli
|
|
|
|
RE: Šola za bodoče starše - termini? 28.9.2005 18:00:36
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hoj Neli! Jst sem klicala danes in se naročila 25.10. Sem pa 26t3d noseča. Se bom pa povsej verjetnosti morala prenaročiti na november, ker sem kasneje zvedla, da imam ravno tisti dan en izpit na katerega čakam že od začetka poletja Eh, bomo pa šli v začetku novembra, kaj čmo. LP, Tinka
|
|
RE: Šola za bodoče starše - termini? 28.9.2005 20:17:20
|
|
|
|
Neli1
|
Tinka! Imela sem namen danes poklicat, ampak sem po dolgem času neverjetno dolgo spala in seveda prespala uro za poklicat. Sama sem v 27 tednu + 4 dni in se bom verjetno odločila za ta termin, seveda če bo še prosto (pa mislim, da ne bo problema). Ali morda veš koliko časa traja šola? Ali je dopoldne ali popoldne? LP; Neli
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?