|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lenoba, lenoba - zvest ti bom do groba!
27.9.2005 8:43:37   
Anonimen
Kakšne ste, ko imate napad lenobe?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lenoba, lenoba - zvest ti bom do groba!
27.9.2005 8:48:54   
soncece24
ne vstanem s postle sploh...

ma jaz ravno nekih napadov nimam, moja lenoba je vse leto konstantna.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2005 8:48:59   
tanaja*
leneuser posted image user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2005 8:53:17   
*zvezdica*
Vlečem se ko megla okrog...nisem za nobeno rabo...prestavljam se iz kavča na kavč...smrtonosna reakcija je pa lenoba + sitnoba....takrat pa bolš, da ni nobenga v bližini..

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2005 8:55:17   
digi
Pa samo TV gledam in grize me slaba vest.... Lahko pa vam točno povem kako izgleda neprestana lenoba: moj user posted image  ji je podvržen- vstane ob 9-ih, 10-ih (ko ni v službi), se vsede pred tv in gleda risanke, potem še kak filmček, pa še kak, pa še kak, si gre v trgovino po kaj za grickat in spet tv, potm mal ajat in spet tv.... pa potem še kako pivičko.... No, ko pa je v službi- pride okrog 2-eh domov, gre za urco dve spat, potem pa gleda tv, tv, tv,.... do dveh treh zjutraj.... TO JE MOJA LENOBA!!!!!

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2005 8:55:53   
anitaz
če sem reees zelooo lena,pol rečem mojmu nej gre v službi na kosilo,da mi ni treba kuhat user posted image  ,sebi pa nardim špageterijo (čeprav je ne maram glih preveč).Samo da se izognem delu.Ampak to se zelooo redko zgodi. Sicer pa ob majhnem otroku,pa da sem "alergična" na umazanijo (vse  mora bit sproti oprano,pa pospravljeno ),lena niti ne morem biti. user posted image user posted image  Lenobo si privoščim edino ko kam gremo,ali za vikend ali na dopust,kjer pospravim šele ob odhodu user posted image  Aja-pa tamalo dam mojmu,jest pa gledam v zrak user posted image  (kadar nismo doma,seveda).

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2005 8:57:12   
anitaz
digi-to je pa kot bi mojga opisala user posted image user posted image user posted image  Da ni isti user posted image user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2005 9:09:27   
digi
Anitaz- mogoče pa resuser posted image  Samo glede na to kako je moj len, mu ziher ne bi uspelo biti na dveh mestih lenuser posted image

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2005 9:29:52   
Anonimen
Nimam časa biti lena, če pa sem pa grem počivati za urco kak popoldan z malim.user posted image

(odgovor članu digi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.9.2005 9:52:16   
karmy
jao jao moja lenoba...zjutraj mojega peljem v vrtec in direkt nazaj v postlo film gledat in grickat kak smoki in to delam od 8 -  15 ...poln delovni čas user posted image  ...drgač sm študentka, če se kdo sprašuje...aja pa pomivanje posode in pospravljanje...jao jao...no comment glede tega... to delam kadar se mi res res res da...glede pomivanje posode pa more bit nuja...da mam vsaj posodo pospravljeno user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.9.2005 12:28:52   
ur+sa
jest sm full zoprna kukr sem lena...ta dan ma zame ne 24 ur ampak 48.. ce ne se vecuser posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.9.2005 21:54:28   
Pupica
lena

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.9.2005 22:21:07   
metka
Veš kako se znajdem jaz >>>>
- če se le da obiščem dedija in babi in moji dve tamali user posted image user posted image  z veseljem prepustim v varstvo za kakšno urico ali dve, lahko tudi tri user posted image . Čeprav moj najdražji tega ravno ne razume najbolje user posted image  .Ampak tako ponavadi vedno najbolje izpade in zame in za njiju, saj sta veseli obiska pri mojih.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.9.2005 20:26:58   
anajmad
Lenauser posted image do fornamenta.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.9.2005 20:35:48   
*GAL*
mirno in potrpežljivo čakam, da me mine user posted image včasih kak dan, dva, včasih teden, 10 dni, kakor kdaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.9.2005 20:49:46   
Marogica
V bistvu sedaj, ko imam dva otroka nimam časa biti tako lena kot si včasih želim. Izkoristim pa to, ko ta mlajši spi (ta večji je v vrtcu), pa se zleknem malo. Pa včasih, ko me delo čaka(gospodinjska opravila in vrt), stran pogledam in grem dalje....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.9.2005 21:53:57   
urši*
ne kuham , gremi vn jest, ne pospravljam , mečem vse okoli sebe, bo že še prišel dan, ko ne bom več lenauser posted image user posted image user posted image user posted image

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?