|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Elektronksa varuška - pomoč!
27.9.2005 7:41:58   
PIAF
Odločili smo se, da kupimo novo elektronsko varuško, pa me zanima, katere imaste ve in ali ste z njimi zadovoljne ali ne...
Vsak nasvet bo res dobrodošel!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Elektronksa varuška - pomoč!
27.9.2005 8:24:19   
tascha
Mi jo imamo od Brevi-ja. Je fajn, ima veliko frekvenc, kar je pomembno v primeru, da ima take vrste varuško več ljudi v bližini in bi se lahko zgodilo, da bi poslušali en drrugega.user posted image To se nam je zgodilo pri starem aparatu, ki je imel le 2 frekvenci.user posted image . zraven pa smo lovili še voznike s CB postajo in policaje.user posted image  

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Elektronksa varuška - pomoč!
27.9.2005 10:13:38   
Anonimen
Mi imamo Sanjavčka od Know-how(slovenski proizvajalec) in smo zelo zadovoljni z njim.
Trenutno je v Sončku v akciji. Mislim,da pride okrog 8000 SIT.

(odgovor članu tascha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Elektronksa varuška - pomoč!
27.9.2005 11:47:36   
PIAF
Ninny, ravno sem gledala pri Sončku. Potems em še šla malo na iskalnik gledat mnenja in nekateri so zelo nezadovoljni s to varuško. Pravijo, da jim potegne še zvoke drugih otrok in kamionov...Bi jo vzela, ker je poceni. prosim za mnenje, živim pa v bloku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Elektronksa varuška - pomoč!
29.9.2005 13:40:59   
Anonimen
Ne vem kako bi se v bloku obnesla, ampak pri nas v hiši je brez problemov. Kakšna bi ti morala povedati svoje izkušnju. pa v Sončku bi se po moje lahko zmenila, da bi jo lahko vrnila, če bi ti nagajala.

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Elektronksa varuška - pomoč!
29.9.2005 16:47:21   
Lu
Mi živimo v bloku in imamo omenjeno varuško. Mogoče je od začetka res na eni frekvenci lovilo od koga drugega, samo ne zvoka, samo piskanje, smo dali na 2 in zdaj je OK. Seveda se pa lahko uporabljajo samo z baterijami. Mi imamo zdaj vklopljeno v elektriko.

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Elektronksa varuška - pomoč!
1.10.2005 1:16:26   
bivka
Tudi mi živimo v bloku. Preden sem kupila el. varuško so mi prodajalke razložile, da je najbolj odvisno v kakšnem okolju živiš. Lahko kupiš najdražjega, pa bo "hreščal", lahko pa da bo najcenejši čisto ok.
Ko ga boš kupila se v trgovini dogovori, da ga lahko prineseš nazaj in zamejaš za katerega drugega.
Mi smo kupili Philipsovega in smo zelo zadovoljni. user posted image
Lp, B

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Elektronksa varuška - pomoč!
30.11.2007 21:18:49   
ms3
mi imano pillipsovo (brez kamere). smo zadovolni z njo, lovi lahko na 300m (kar pravzaprav nikoji še nismo izkoristli). ima pa 2 frekvenci tako, da lahko naštimaš drugo če jo kaj zmoti. nastaviš lahko tudi kako močan zvok naj lovi (na začetku smo imeli naštimano na največ, da bomo ja slišali dojenčka pa je lovila še avtomobile iz ceste pri zapretm oknu, tako da smo zmanjšali moč).
smo zadovoli.

ni bila ravno pozeni, mi smo jo dobili za darijo ob rojstvu - od prijatlov, vsak je daj neka, pa je blo. priznam, da sem se malo znajdla in sama povedala željo prijatlom - namesto 5 oblekic ...user posted image  

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Elektronksa varuška - pomoč!
2.12.2007 13:41:42   
jakoLUlana
po moje niti ni vazno katero mas, ker vse enako delajo le da imajo nekaere se dodatke- dvosmerna komunikacija, ekran itd. tako da se moras sama odlocit kaj potrebujes..
Jaz bi sigurno kupila filipsovo tisto ki ima vse, a sem preden sem rodila dobila za darilo eno bolj "navadno" in sem si rekla - ok, bomo poskusili in ti lahko povem, da je cisto ok in da prav fajn dela..

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Elektronksa varuška - pomoč!
3.12.2007 8:06:52   
3T
Mi smo počeli prave ekspertize z varuškami in stestirali nemalo le teh, zaključek je bil sledeč: malo denarja, malo muzike.

Na koncu smo vzeli Philipsovo:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174180

Full zadovoljni, meni se zdi pomembno, da funkcionira s pomočjo DECT digitalnega prenosa zvoka, zanesljivo brez šumov.

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Elektronksa varuška - pomoč!
3.12.2007 11:45:50   
lea23
mi imamo eno najcenejšo od tomy, sem kupila v baby centru, pol leta nazaj, in zanjo plačala 70€. živimo v bloku in je čisto ok. res pa je da je ne uporabljamo veliko, saj je spalnica samo z vrati ločena od kuhinje in dnevne sobe, in itak imam vrata priprta tako da slišim če tamala začne jokat. varuško vklopim tarat ko odnesem smeti dol v kontejner ( jih vedno odnesem ko tamala spi ), in dopoldan ko spi ko grem dol v nabiralnik iskat pošto.
do zdaj še nismo imeli nobenih problemov z njo user posted image
in tudi kdaj ko grem do sosede ( sosednje stanovanje ), in vzamem varuško sabo, je čisto ok ( pa ima ona tudi svojo varuško vklopljeno ).
skratka, nikoli ni bilo nobenih problemov z njo user posted image   


(odgovor članu 3T)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Elektronksa varuška - pomoč!
7.12.2007 8:57:57   
pupika
Tudi mi imamo od tomy-a, pa smo dali pred 3 meseci 100evrov, pa nismo zadovoljni. Skoraj vsakič se matram, pri vklopu varuške, da mi začne delat, ima 4 kanale in tudi če menjam kanal mi ne dela, tudi če ga približam sprejemniku, mi ne dela, sem rekla, da ga bom nesla nazaj. Če bi še enkrat kupovala, bi kupila od philipsa z kamero.

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?