Nina33
|
Odpiram temo tukaj, da ne motimo več čvekanja v pričakovanju, v upanju, da se bo po poletnem zatišju spet kaj klepetalo Zabike, upam, da se ne sekiraš zaradi (pre) nizke kilaže, jaz se ne, vsak je "svoj". Najina je po cm in kg bolj na spodnji meji, a ima še vedno kar nekaj "zaloge", ni tut pod razno suha Pač bolj nežne konstitucije, lahke kosti pa to In baje so punce bolj lahke (čeprav jih poznam veliko ne glih lahkih, no). Pri naši je ata "ada" ali "dada", jaz sem "mammam" , ko vidi hrano in je ne dobi dost hitro pa pravi "ana!" (s klicajem, resno ). Ko pa vidi koga od bratov... je pa tako cviljenje in kričanje, da je noro Gibalno je pa bolj lene sorte (res je in po postavi/višini/teži in karakterju/trmi/"lenobi" podobna drugemu sinu ), sama se npr. ne vsede, se potegne v sedeč položaj, kobaca se še ne, se le gunca na kolenih in zahteva muving in poj je jezna, ker ji rata le v rikverc... nekak je ne upam pustiti kar same na tleh, ker je ravno toliko premična, da se spravi s podloge/preproge na parket, pod mizo/klop, ni pa še 100% stabilna in se včasih še zvrne, direkt na glavo/obraz, tko de... bo že, itak mi gre vse čist prehitro. Tole vreme je pa obupno, no. Naš vrtičkar že kašlja in smrka, je od srede doma, da mu ne bi šlo v kako pljučnico (piska in hrope že, vročine na srečo nima), je pa seveda podelil prehlad s sestrico. Prvošolcu je v šoli sicer fino, a je toliko vsega fajnega in nič počitka in smrkav brat.... je fasal fajn prehlad, mu teče z nosa non-stop, stekleno gleda...na srečo njega običajno hitro mine, verjetno bo to ponedeljka že OK. Najstarejši pa samo malo posmrka, upam, da se izogne tej prvi jesenski virozi. Sama sem pa takooo utrujena (mala zaradi zabasanega noska slabo spi) in poj res še to bedno vreme... A niso neki "grozili" z indijanskim/babjim poletjem? A to je to al kaj ? V glavnem - res bi bilo lepo malo poklepetat tukaj z vami, zdaj imamo še nekaj časa do izteka porodniške, se še da kaj časa za tole ukrast Lep večer in mirno noč!
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 9.9.2017 21:08:11 >