Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: menjava stalne službe za začasno 21.6.2017 9:26:09
|
|
|
|
Damuš
|
Jaz ne bi. Sem zamenjala že kar nekaj služb za dol. čas (najdlje je bila pogodba za eno leto, ostalo vse samo za par mesecev), zdaj sem spet brezposelna in nič ne kaže, da bi kmalu našla kaj. Sicer verjamem, da ko par let stagniraš v eni službi, nimaš perspektive ... začneš na stvari gledati precej drugače ... A vseeno mislim, da si ne bi upala menjati. Pa če dobiš minimalca, je še vedno več kot NIČ, če si brezposelna.
|
|
|
|
RE: menjava stalne službe za začasno 30.8.2017 17:31:20
|
|
|
|
josephine27
|
Čisto odvisno od družinske situacije. Bi si lahko privoščila, da ostanes čez nekaj mesecev brez te začasne službe? Če je odgovor da potem ja. Kdor ne reskira ne profitira pravijo. Jaz sem to naredila in mi ni žal.
|
|
|
|
RE: menjava stalne službe za začasno 18.9.2017 14:59:59
|
|
|
|
ronja
|
Odvisno predvsem od tega, koliko bi mi bila kakšna služba všeč, veliko manj od same plače. Pa tudi od tega, za koliko časa bi bilo delo za določen čas. V našem poklicu so v gl. službe za določen čas (pač za nek projekt, od pol leta do 2 leti večinoma), ndč. pa je redko. Če bi dobila delo, ki me zelo zanima, bi rajši zamenjala. Če pa bi mi bilo delo približno isto zanimivo, pa bi verjetno ostala. Samo zaradi plače ne bi menjala, ker mi je varnost bolj pomembna kot sama plača, ampak zanimivo delo pa mi je vredno rizika.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?