Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako preživeti dneve pred nepričakovano M... 26.9.2005 18:38:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sploh ne porajtam, če sem takrat bolj tečna kot ponavadi. Tako, da me včasih teta M še preseneti al pa porabim 3 pakete Alwaysa preden sploh pride......... A si vseeno zaslužim ali ?
|
|
|
|
RE: Kako preživeti dneve pred nepričakovano M... 26.9.2005 19:21:01
|
|
|
|
Jančika_
|
Anitka, koliko dni je pa še pred tabo? Pojdi nakupovat, to ne more škodit (razen denarnici) .
|
|
|
|
RE: Kako preživeti dneve pred nepričakovano M... 26.9.2005 19:23:35
|
|
|
|
pika74
|
Ooooo Anitka . Jaz jo bom dobila čez par dni in sploh ne razmišljam o tem, da je mogoče ne bo. Danes sem naredila cca. 40km s kolesom in živim, kot da nič ni. Če bi mislila, da sem noseča, sigurno ne bi sedla na bicikl . Ampak vsak mesec nisem tako močna. To mi rata samo na vsake kvatre enkrat . Probaj se zamotit z nečim. Če pa že misliš, da je kaj, ti pa želim, da čimprej pride tisti dan, ko bo treba delat test in da zavraga pokaže že enkrat . Držim pesti! LP
|
|
RE: Kako preživeti dneve pred nepričakovano M... 26.9.2005 19:37:58
|
|
|
|
Anonimen
|
meni zamuja tri dni in če me moj ne bi spomnil da je že mesec naokoli sploh ne bi vedela. Sedaj pa me vsake toliko dajejo živčki, s testom pa bom počakala še kakšen teden, da bo ziher
|
|
|
|
RE: Kako preživeti dneve pred nepričakovano M... 26.9.2005 20:28:33
|
|
|
|
ameli
|
Najbolje je čimveč dela izven hiše. Se mi zdi, da je najhuje, če samo čakaš na kavču pred TV. Meni je najbolje pomagal shoping . Pa tudi aerobika in druge športne aktivnosti niso slabe za premostitev misli.
|
|
|
|
RE: Kako preživeti dneve pred nepričakovano M... 26.9.2005 20:36:18
|
|
|
|
Sulfinija
|
Najbolje da se odklopiš o rr in je več nikoli ne čakaš?
|
|
|
|
RE: Kako preživeti dneve pred nepričakovano M... 26.9.2005 20:51:48
|
|
|
|
GoYa
|
me je mojca9000 prehitela. sem hotla rečt, da bejž dol z RR
|
|
|
|
RE: Kako preživeti dneve pred nepričakovano M... 26.9.2005 20:55:27
|
|
|
|
lucika
|
joj goya in mojca, KAKO? carunalnik cez okno? anitka, jaz sem na istem. ok, hujsem, ko sem se bolj nestrpna:(
|
|
|
|
RE: Kako preživeti dneve pred nepričakovano M... 26.9.2005 21:02:08
|
|
|
|
GoYa
|
carunalnik kar zaklenit
|
|
|
|
RE: Kako preživeti dneve pred nepričakovano M... 26.9.2005 21:02:09
|
|
|
|
biba77
|
Jaz grem na depilacijo, k zobozdravniku, k frizerju, s na sprehod, s prijateljicami na cvek ali ,... Ce pa je res kriza, pol pa kar spat.
|
|
RE: Kako preživeti dneve pred nepričakovano M... 26.9.2005 21:07:46
|
|
|
|
Anitka
|
Punce pridne ste bile s predlogi, zato vas za nagrado prav kmalu čakata Sicer naj vam povem, da nisem glih ne vem kako živčna, le zanimalo me je kaj ve počnete. Sprva sem se tudi jaz otepala misli, da bi spet začela z aerobiko, ampak potem si si pa rekla, da je treba it, pa bo kar bo. Če bom in ne bom več mogla migat bom pa nehala. Shoping me pa tudi zelo mika le, da se potem v denarnici pozna Mojca z RR-je pa ne grem, ker me le-ta trenutno gor drži Pika tudi tebi naj že enkrat zavraga pokaže test + Punce za vse
|
|
RE: Kako preživeti dneve pred nepričakovano M... 26.9.2005 21:13:31
|
|
|
|
Sulfinija
|
No jaz ne rabim nič delat prav tako sedaj,ko čakam na rezultat po četrtem IUI v petek lahko delam test,ker bo 14.dni po postopku vendar vam definitvno lahko povem da spet ni tudi tokrat uspelo,nisem delala testa vem pa po svojem obrazu,na katerega se spet selijo mozolji in špikanje pa je tko dobro kazalo.No v sredo bo 28.dan od prejšnje M in garantiram da se bo sigurno v četrtek začel izcedek in vse pokvaril.No nisem vedeževalka vendar sedaj ko sem v teh postopkih svoje telo že bolje poznam kot pa zdravniki.Pa ne rečt da mislim negativno,ker bom do zadnje upala vendar žal bo to spet ta kruta resnica da spet ne bo uspeha. LP Mojca
|
|
|
|
RE: Kako preživeti dneve pred nepričakovano M... 26.9.2005 21:15:42
|
|
|
|
biba77
|
Aja, pozabila sem - se ena stvar, ki jo pocnem: razmisljam o tem, kako bom naslednje poletje hodila z vozickom okoli in bodo ven gledale gole nogice...
|
|
RE: Kako preživeti dneve pred nepričakovano M... 27.9.2005 6:38:00
|
|
|
|
Massa26
|
Hm kaj jaz delam... Zjutraj si občasno v mesecih, ko sem bolj obremenjena, merim T (da vidim, kdaj mi začne padat in bo M). Včasih samo sebe ˝na silo˝ prepričam, da ko pride M, ne bo konec sveta in si ˝obljubim˝ kakšno stvar, ki se je potem veselim (pa ni treba, da gre za celo premoženje, ful uživam npr. v Loccitanovih gelih za tuširanje in se potem vsak dan veselim stuširat - kakšna banalnost a ne ) ali delam načrte, kaj bom začela delat (tečt, hodit na jogo..), pospešeno kuham ali pečem (to mi je ful v veselje), poskušam se max. angažirat v službi, ker če mi gre v dnevih čakanja še služba ful na živce, je pa res kriza.. No recimo danes je moj 28. dan in pred mano je ene deset dni čakanja.. S tem da tokrat imam fuuul malo možnosti in tega se vsaj malo zavedam..
|
|
|
|
RE: Kako preživeti dneve pred nepričakovano M... 27.9.2005 9:09:23
|
|
|
|
ronni
|
Anitka,mene je Hal tako zaposlil,da mi sploh ne mislim več toliko. Sem bila presrečna,ko sem videla,da mje minilo več dni,pa se sploh nisem spomnila. To je res tisto ta pravo!!Prej sem si tud večkrat dopovedovala-zdaj pa res mislim manj-pa sem sama vedela,da se bolj kot ne samo sebe prepričujem v to. Saj sem se zavedala,da sem pred nekaj urami štela dneve Zdaj pa res nimam časa. Sicer pa tud zelo rada kuham,kaj spečem ali grem na čvek,po trgovinah-to je najbolj pomagalo. Lepo se imej!!!
|
|
|
|
RE: Kako preživeti dneve pred nepričakovano M... 27.9.2005 9:33:38
|
|
|
|
AlinaPrapi
|
Hojla, zanimivi temi se pridružujem še jaz... Kaj delam? Poskušam obdržati normalni tempo - služba, urejamo stanovanje, poskušam pa si utrgati tudi nekaj minutk zase (sprehodi, tek - čeprav sem imela ravno zadnjič kar slabo vest, da preveč gledam nase in ne na morebitnega sončka). Plan je bil tudi shopping, ampak sem si obljubila, da to pride na vrsto po testu. Še nekaj dni bomo počakali (M bi sicer morala priti že danes, ampak nekajdnevna zamuda pri mojih ciklusih ni nič neobičajnega), potem pa... V upanju zase in za vse vas, lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: Kako preživeti dneve pred nepričakovano M... 27.9.2005 9:44:47
|
|
|
|
ona78
|
težžžkkko, stesno!!! čim manj probam mislit na to, ampak mi ponavadi ne uspeva!!!
Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate. Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov, za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!
|
|
|
|
RE: Kako preživeti dneve pred nepričakovano M... 27.9.2005 10:17:38
|
|
|
|
Skorpija
|
Prvo leto so ti dnevi minili razbijaško in solzavo, zdaj se je pa porcelan podražil in sem ta hobi opustila Zdaj minejo mirno, mirno, mirno, ker sem se odločila, da pa res ne zgleda, da bom živčna razvalina. čakam v petek - naj bo čimbolj neboleča
|
|
RE: Kako preživeti dneve pred nepričakovano M... 27.9.2005 15:34:35
|
|
|
|
Anitka
|
Punce vse si zaslužite krepke pluse in Moja živčna vojna pa bo trajala do petka. Upanja sicer ni ne vem koliko, amapk bomo videli.
|
|
RE: Kako preživeti dneve pred nepričakovano M... 27.9.2005 21:45:44
|
|
|
|
melitkica
|
Jaz pa si bežim pred mislimi z branjem knjig, s kuhanjem, s kakim čvekom ob , s sprehodi, rada pa kolesarim (ko je vreme). Včasih pa se mi ne da niti dihat in samo premišljujem, kaj se bo zgodilo vsak hip. Ko pa imam slab dan, pa se izogibam RR-je (resnično). Anitka, zdrži do petka kakorkoli že! Se že veselim tvojega sporočila (pozitivnega seveda) LP, Melita in obilo sonca vsem!
|
|
|
|
RE: Kako preživeti dneve pred nepričakovano M... 27.9.2005 21:51:42
|
|
|
|
melitkica
|
Sorry, Anitka vsakega sporočila bom vesela, ne glede kakšno bo! Ena lepa misel od dekleta, ko sem prvič pisala na forum: "Če boš jokala, bomo jokale s tabo, če boš vesela, bomo vesele s tabo...!" Sorry še enkrat! LP,Melita
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?