|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako preživeti dneve pred nepričakovano M????
26.9.2005 18:28:41   
Anitka
Zbiram predloge, kaj početi nekaj dni pred nepričakovano M? Kako se ve zamotite, kaj počnete, kako "odmislite"....

Najboljši predlog bo kmalu nagrajen z user posted image user posted image  

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako preživeti dneve pred nepričakovano M...
26.9.2005 18:38:22   
Anonimen
Jaz sploh ne porajtam, če sem takrat bolj tečna kot ponavadi. Tako, da me včasih teta M še preseneti al pa porabim 3 pakete Alwaysa preden sploh pride.........
A si vseeno zaslužim user posted image ali user posted image ?

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2005 19:21:01   
Jančika_
Anitka, koliko dni je pa še pred tabo? Pojdi nakupovat, to ne more škodit (razen denarnici)user posted image .

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2005 19:23:35   
pika74
Ooooo Anitka user posted image .

Jaz jo bom dobila čez par dni in sploh ne razmišljam o tem, da je mogoče ne bo. Danes sem naredila cca. 40km s kolesom in živim, kot da nič ni. Če bi mislila, da sem noseča, sigurno ne bi sedla na bicikluser posted image .

Ampak vsak mesec nisem tako močna. To mi rata samo na vsake kvatre enkrat user posted image .

Probaj se zamotit z nečim. Če pa že misliš, da je kaj, ti pa želim, da čimprej pride tisti dan, ko bo treba delat test in da zavraga pokaže že enkrat user posted image .

Držim pesti!

LP
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2005 19:37:58   
Anonimen
meni zamuja tri dni in če me moj user posted image  ne bi spomnil da je že mesec naokoli sploh ne bi vedela. Sedaj pa me vsake toliko dajejo živčki, s testom pa bom počakala še kakšen teden, da bo ziheruser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2005 20:28:33   
ameli
Najbolje je čimveč dela izven hiše. Se mi zdi, da  je najhuje, če samo čakaš na kavču pred TV.
Meni je najbolje pomagal shoping user posted image . Pa tudi aerobika in druge športne aktivnosti niso slabe za premostitev misli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2005 20:36:18   
Sulfinija
Najbolje da se odklopiš o rr in je več nikoli ne čakaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.9.2005 20:51:48   
GoYa
me je mojca9000 prehitela.
sem hotla rečt, da bejž dol z RR user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.9.2005 20:55:27   
lucika
joj goya in mojca, KAKO? carunalnik cez okno?

anitka, jaz sem na istem. ok, hujsem, ko sem se bolj nestrpna:(

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.9.2005 21:02:08   
GoYa
carunalnik kar zaklenit user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.9.2005 21:02:09   
biba77
Jaz grem na depilacijo, k zobozdravniku, k frizerju, s user posted image na sprehod, s user posted image user posted image user posted image prijateljicami na cvek ali user posted image ,... Ce pa je res kriza, pol pa kar spat. user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.9.2005 21:07:46   
Anitka
Punce pridne ste bile s predlogi, zato vas za nagrado prav kmalu čakata user posted image user posted image

Sicer naj vam povem, da nisem glih ne vem kako živčna, le zanimalo me je kaj ve počnete.

Sprva sem se tudi jaz otepala misli, da bi spet začela z aerobiko, ampak potem si si pa rekla, da je treba it, pa bo kar bo. Če bom user posted image  in ne bom več mogla migat bom pa nehala.

Shoping me pa tudi zelo mika le, da se potem v denarnici pozna user posted image user posted image

Mojca z RR-je pa ne grem, ker me le-ta trenutno gor drži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pika tudi tebi naj že enkrat zavraga pokaže test + user posted image user posted image

Punce za vse user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.9.2005 21:13:31   
Sulfinija
No jaz ne rabim nič delat prav tako sedaj,ko čakam na rezultat po četrtem IUI v petek lahko delam test,ker bo 14.dni po postopku vendar vam definitvno lahko povem da spet ni tudi tokrat uspelo,nisem delala testa vem pa po svojem obrazu,na katerega se spet selijo mozolji in špikanje pa je tko dobro kazalo.No v sredo bo 28.dan od prejšnje M in garantiram da se bo sigurno v četrtek začel izcedek in vse pokvaril.No nisem vedeževalka vendar sedaj ko sem v teh postopkih svoje telo že bolje poznam kot pa zdravniki.Pa ne rečt da mislim negativno,ker bom do zadnje upala vendar žal bo to spet ta kruta resnica da spet ne bo uspeha.

LP Mojca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.9.2005 21:15:42   
biba77
Aja, pozabila sem - se ena stvar, ki jo pocnem:
razmisljam o tem, kako bom naslednje poletje hodila z vozickom okoli in bodo ven gledale gole nogice...user posted image user posted image user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.9.2005 6:38:00   
Massa26
Hm kaj jaz delam...

Zjutraj si občasno v mesecih, ko sem bolj obremenjena, merim T (da vidim, kdaj mi začne padat in bo M). Včasih samo sebe ˝na silo˝ prepričam, da ko pride M, ne bo konec sveta in si ˝obljubim˝ kakšno stvar, ki se je potem veselim (pa ni treba, da gre za celo premoženje, ful uživam npr. v Loccitanovih gelih za tuširanje in se potem vsak dan veselim stuširat - kakšna banalnost a ne user posted image ) ali delam načrte, kaj bom začela delat (tečt, hodit na jogo..), pospešeno kuham ali pečem (to mi je ful v veselje), poskušam se max. angažirat v službi, ker če mi gre v dnevih čakanja še služba ful na živce, je pa res kriza..

No recimo danes je moj 28. dan in pred mano je ene deset dni čakanja.. S tem da tokrat imam fuuul malo možnosti in tega se vsaj malo zavedam..

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.9.2005 9:09:23   
ronni
Anitka,mene je Hal tako zaposlil,da mi sploh ne mislim več toliko.
Sem bila presrečna,ko sem videla,da mje minilo več dni,pa se sploh nisem spomnila. To je res tisto ta pravo!!Prej sem si tud večkrat dopovedovala-zdaj pa res mislim manj-pa sem sama vedela,da se bolj kot ne samo sebe prepričujem v to. Saj sem se zavedala,da sem pred nekaj urami štela dneveuser posted image user posted image
Zdaj pa res nimam časa.
Sicer pa tud zelo rada kuham,kaj spečem ali grem na čvek,po trgovinah-to je najbolj pomagalo.
Lepo se imej!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.9.2005 9:33:38   
AlinaPrapi
Hojla,
zanimivi temi se pridružujem še jaz... Kaj delam? Poskušam obdržati normalni tempo - služba, urejamo stanovanje, poskušam pa si utrgati tudi nekaj minutk zase (sprehodi, tek - čeprav sem imela ravno zadnjič kar slabo vest, da preveč gledam nase in ne na morebitnega sončka). Plan je bil tudi shopping, ampak sem si obljubila, da to pride na vrsto po testu. Še nekaj dni bomo počakali (M bi sicer morala priti že danes, ampak nekajdnevna zamuda pri mojih ciklusih ni nič neobičajnega), potem pa... V upanju zase in za vse vas, lep pozdrav!user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.9.2005 9:44:47   
ona78

težžžkkko, stesno!!! čim  manj probam mislit na to, ampak mi ponavadi ne uspeva!!!
user posted image

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu AlinaPrapi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.9.2005 10:17:38   
Skorpija
Prvo leto so ti dnevi minili razbijaško in solzavo, zdaj se je pa porcelan podražil in sem ta hobi opustila user posted image  Zdaj minejo mirno, mirno, mirno, ker sem se odločila, da pa res ne zgleda, da bom user posted image  živčna razvalina. user posted image  čakam v petek - naj bo čimbolj neboleča user posted image  

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.9.2005 15:34:35   
Anitka
Punce vse si zaslužite krepke pluse in user posted image user posted image

Moja živčna vojna pa bo trajala do petka. Upanja sicer ni ne vem koliko, amapk bomo videli.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.9.2005 21:45:44   
melitkica
Jaz pa si bežim pred mislimi z branjem knjig, s kuhanjem, s  kakim čvekom ob user posted image , s sprehodi, rada pa kolesarim (ko je vreme). Včasih pa se mi ne da niti dihat in samo premišljujem, kaj se bo zgodilo vsak hip. Ko pa imam slab dan, pa se izogibam RR-je (resnično). user posted image
Anitka, zdrži do petka kakorkoli že! Se že veselim tvojega sporočila (pozitivnega seveda) user posted image

LP,  Melita in obilo sonca vsem!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.9.2005 21:51:42   
melitkica
Sorry, Anitka vsakega sporočila bom vesela, ne glede kakšno bo! Ena lepa misel od dekleta, ko sem prvič pisala na forum: "Če boš jokala, bomo jokale s tabo, če boš vesela, bomo vesele s tabo...!"  Sorry še enkrat!

LP,Melita user posted image

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.9.2005 11:09:55   
pot
kot je rekla melitkica: branje knjig, probaj se spravit na kakno res napeto, recimo Harry Potter- ja 4.(Ognjeni kelih) ali 5.del (Feniksov red), ki so res debele, napete pa od zacetka do konca. Pozabila bos na hrano, na spanje, na sluzbo...Samo se o carovnikih bos razmisljala. Upam da pozabis tudi na hudicka... Ne obupat. Naj se prikaze + ko bos najmanj pricakovala, da bos bolj prijetno presenecena( ce ne zdaj pa naslednji mesec, leto... Ce ti je usojeno, 1x bo! user posted image  V to smo vse prepricane.).
lp
nasapot

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?