madjanca
|
Ne morem reci, da te razumem, ker nisem v taki situaciji. Ti pa verjamem,da ti je zelo tezko. Ne vem kako bi odreagirala jaz, ampak ce me vprasas sedaj, bi najprej pocakala, da vidim ali je to zaljubljenost ali ljubezen. Med tema dvema pojmoma je ogromna razlika (vsaj zame). Potem je naslednja stvar.. poznam primer, ko je slo ravno tako, da je ona bolj in bolj skrbela za njega, on pa tega ni cenil in vedno se vracal k svojim razvadam. Dokler ga ni postavila pred dejstvo, da kljub svojim tezavam ima ob sebi druzino, ki si zelijo njegovo ljubezen in spostovanje.. in seveda je jasno nakazala, da bo spakirala... takrat se je le za zbrihtal in se potrudil po svojih najboljsih moceh in sedaj so nerazdruzljivi. On se je ozdravil, oni so mu bili v oporo. Tako, da lahko svojemu predlagas malo optimizma, vec skupnega druzenja v naravi in doma ipd. Naj ti polozim se na srce: ne zapusti tistega, ki ga ljubis, zaradi tistega, ki ti je vsec. Ce pa bos spoznala, da je ta drugi res pravi, potem pa prosim, da najprej razcistis s svojim partnerjem in se sele nato prepustis temu drugemu. Kljub vsemu (odkrito: tvoj partner ni sam kriv za zdravstvene tezave) mu ne privosci bolecine, ki pride s prevaro. Imela bos slabo vest, se slabse pa bo, ce si glede na njegovo stanje, kaj stori... Upam, da sem ti vsaj malce pomagala in upam, da kmalu prideta skupaj do resitve.
|