Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: DOJENČKI ZUNAJ, KO PADE MRAK 25.9.2005 9:29:11
|
|
|
|
Ninica
|
Prvič slišim. Kaj to pomeni? Jaz se z mojo malo večkrat vračam domov ob mraku.
|
|
RE: DOJENČKI ZUNAJ, KO PADE MRAK 25.9.2005 9:32:19
|
|
|
|
piščanc
|
jah, ponavadi gredo takrat spat, ampak saj nismo roboti, kakor komu paše mogoče se pa ponoči zunaj spremenijo v
|
|
RE: DOJENČKI ZUNAJ, KO PADE MRAK 25.9.2005 9:34:40
|
|
|
|
Barči78
|
Tudi jaz sem to prvič slišala, zato pa me zanima vaše mnenje. Baje imajo čisto svetlo zeleno blato in ponoči malo več jokajo?!
|
|
RE: DOJENČKI ZUNAJ, KO PADE MRAK 25.9.2005 9:39:12
|
|
|
|
Primoza
|
Zanimiva hipoteza. V tem primeru bi morali dojenčki spati pri prižgani luči.
|
|
|
|
RE: DOJENČKI ZUNAJ, KO PADE MRAK 25.9.2005 9:44:15
|
|
|
|
Marogica
|
Jij, Barči78, ti pa bi si morala kakšno knjigo ali revijo prebrati ali pa vsaj pediatra povprašati. Najprej to o mraku, prej pa o dežju..., Kaj pa bo naslednje?
|
|
RE: DOJENČKI ZUNAJ, KO PADE MRAK 25.9.2005 9:44:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Stare vraže!! Tudi plenic se ne bi smelo sušit ponoči,še posebi ko je polna luna V vročih poletnih večerih pa ja ne bomo notri zaprti!! Pozimi pa tako in tako zaradi mraza greš pred mrakom domov.
|
|
|
|
RE: DOJENČKI ZUNAJ, KO PADE MRAK 25.9.2005 9:49:15
|
|
|
|
Barči78
|
Saj sama tega ne verjamem, ker smo že prišli ob mraku domov, vprašam pa lahko, a ne? Malo me moti to, ker potem tašča možu reče, ja v mraku se pa ni treba vračati z njo. Bolje, da pridete prej domov. Men gre pa to že rahlo na živce. Punčka pa je danes stara 4 mesece, pa zaenkrat še ne imela čudne reakcije na mrak.
|
|
[Brisano sporočilo] 25.9.2005 10:00:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: DOJENČKI ZUNAJ, KO PADE MRAK 25.9.2005 10:05:41
|
|
|
|
CatJa
|
Barči, brez zamere, ampak ta tvoja tašča je pa mal prismukjena. A je stara 100 let, al kaj? Še moja 70 let stara babica ne spušča takih. No, pravzaprav jih nikoli ni.
|
|
RE: DOJENČKI ZUNAJ, KO PADE MRAK 25.9.2005 10:08:49
|
|
|
|
Spicy Black
|
Moje mnenje je, da se čimprej odseli od tašče - najbolje ene 500 km stran - ker ti pamet soli s takimi brezveznimi ...ja ne morš verjet .. Že tako pravijo, da je nabolje če so sorodniki tolk stran od tebe doma, da ne morejo k tebi v copatah
|
|
|
|
RE: DOJENČKI ZUNAJ, KO PADE MRAK 25.9.2005 10:14:22
|
|
|
|
Lana_s
|
Spet stara vraža. Dojenčki bi naj imeli krče, če bi po mraku hodili z njimi In če bi plenice v megli sušili. Bedarija. Ja pa tisto za dež, da bi naj bili potem pegasti, če bi jih dež dobil Moja babica, tašča in moja mama so tudi polne teh vraž
|
|
RE: DOJENČKI ZUNAJ, KO PADE MRAK 25.9.2005 10:18:27
|
|
|
|
Lana_s
|
Najbolj pa me razjezi to, da si ne dajo dopovedati da to ni res in ti naštevajo primere v katerih so res imeli krče in podobno. In to takšne, da je bila pri zdravniku in se je zavleklo in so mogli it po mraku domov - halo, če je bil otrok pri zdravniku je že moglo bit kaj narobe z njim in nima to nobene veze z mrakom. Kak me razjezijo take neumnosti.
|
|
RE: DOJENČKI ZUNAJ, KO PADE MRAK 25.9.2005 10:26:16
|
|
|
|
PBJ
|
Ja, moja tašča ima tudi takšno mišljenje, a je ne poslušam. Rekla je tudi, da otroka do 1. leta ne sme dobiti dež, ker bo potem pegast.... Nekaj pač mora svetovati . LP
|
|
RE: DOJENČKI ZUNAJ, KO PADE MRAK 25.9.2005 10:34:50
|
|
|
|
Marogica
|
Res, je, da smo mi do 20. ure v postelji, ko poleti še ni mraka. Kaj pa pozimi? Boš od 5 popoldan sedela v stanovanju? Mogoče so hoteli s temi vražami "vzgajati", da bi bili otroci pač ob določeni uri v postelji. No ja, kaj pa vem....
|
|
RE: DOJENČKI ZUNAJ, KO PADE MRAK 25.9.2005 10:46:28
|
|
|
|
jazz
|
Barči 78, živite pri tašči in je polna nasvetov in opozoril, pa starih vraž a ne? Si mislim, ker tudi jaz vsak dan poslušam podobne stvari! Sem se skoraj že navadila. Delaj po svojem občutku in ne poslušaj kaj ti diktirajo drugi!!!
|
|
|
|
RE: DOJENČKI ZUNAJ, KO PADE MRAK 25.9.2005 10:52:23
|
|
|
|
lex
|
To sem pa jaz od moje mame slišala, pa še zdaleč ni stara (44let), ampak da menda zato ne smeš v mraku okoli hodit, ker pol ne spijo ponoči. A ko grem pa od nje v mraku domov me pa vpraša - a že gresta, malo še ostanita - ja kaj naj si pa potem mislim
|
|
RE: DOJENČKI ZUNAJ, KO PADE MRAK 25.9.2005 11:08:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Lex mam malo več kot tvoja mami....slišala sem od svoje babice davno o teh vražah..pa jih komplet pozabila..zdej ste me ve spomnile. Nikoli nikomur nisem klatila take neumne
|
|
|
|
RE: DOJENČKI ZUNAJ, KO PADE MRAK 25.9.2005 11:47:41
|
|
|
|
žiža
|
z mojo sestrično so pa glih na večer ven hodili, da je zaspala
|
|
|
|
RE: DOJENČKI ZUNAJ, KO PADE MRAK 25.9.2005 11:52:03
|
|
|
|
*maja
|
Vraže, vraže, vraže,....
|
|
|
|
RE: DOJENČKI ZUNAJ, KO PADE MRAK 25.9.2005 11:52:48
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ Ja, moja tašča ima tudi takšno mišljenje, a je ne poslušam. Rekla je tudi, da otroka do 1. leta ne sme dobiti dež, ker bo potem pegast.... Nekaj pač mora svetovati . LP JOJ, PBJ!!! To naša mati skoz men trobi, da bo pegasta...joooooooj... In pol je še full užaljena, če ji rečem naj neha...mislm...
|
|
RE: DOJENČKI ZUNAJ, KO PADE MRAK 25.9.2005 12:19:16
|
|
|
|
Jančika_
|
O, Barči, tele teme nisem prej videla, pa sem ti točno to o mraku napisala na oni drugi temi o dežju. Poskusi malo odmisliti, kar ti tašča nalaga, ker so same neumnosti. Lepo se ji nasmej in živi dalje po svoje.
|
|
|
|
RE: DOJENČKI ZUNAJ, KO PADE MRAK 25.9.2005 13:57:44
|
|
|
|
Barči78
|
Imate čist prov. Sploh se ne bom več na nobenga ozirala. Pol pa še take izjave, joj kolk jo matrate tkole pozno zunaj, saj je sploh nič ne vidimo, jo kar skrivate, drugim jo pa preveč kažete. Tko, da dobim občutek, da bi jim bilo najbolje, da smo skoz pri njih doma in da jo onadva gledata,.. Mal sem mogla pojamrat, sej bo bol.
|
|
RE: DOJENČKI ZUNAJ, KO PADE MRAK 25.9.2005 16:33:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Bo Bo!!!Barči bo bolš!!!! Smej se kimaj pa misli svoje!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?