Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ponovna nosečnost po SS in bolniška 16.3.2016 11:09:28
|
|
|
|
ronja
|
Ne, nikoli. Šele če je bilo z novo nosečnostjo kaj narobe, sicer pa ne.
|
|
RE: Ponovna nosečnost po SS in bolniška 16.3.2016 12:10:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je takoj, ko sem sla na prvi pregled rekla da bova dale bolnisko. Zaradi narave dela. Pojamraj malo. Srecno do konca ti zelim ;)
|
|
|
|
RE: Ponovna nosečnost po SS in bolniška 17.3.2016 17:57:36
|
|
|
|
pikolinaa
|
Živjo! Hvala za komentarje in želje. Meni je na pregledu rekel, da grem takoj ob ponovni zanositvi na bolniško. Sama sicer ne bi šla, če bi bilo le možno. Je pa res, da sem imela že dva zaporedna SS in da še nimam otrok. Takšna bolniška je bolj preventivna. Ah, bo že!
|
|
|
|
RE: Ponovna nosečnost po SS in bolniška 26.3.2016 22:41:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, v obeh primerih po spontanem splavu nisem dobila bolniške na lepe oči. Sem jo dobila sicer kasneje, vendar zaradi sladkorne, hipertenzije, krvavitve...etc
|
|
|
|
RE: Ponovna nosečnost po SS in bolniška 27.3.2016 8:24:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Do SS pride, ker je imel plod kromosomsko napako, imaš pregrado itd. In ne, ginekolog mi ni nikoli omenil bolniške. Kar se mi zdi tudi normalno. Na SS se ne da vplivati, sploh pa ne z ležanjem. Jaz si bolniške v nosečnosti nikakor ne želim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?