ronja
|
Haha, ti dve knjigi sva si kupila skup, oba naenkrat. So not čisto fajn ideje;). Perila mi res ne kupuje, če pa bi mi ga, bi ga oblekla, jasno. Mi je pa kupila njegova mami lani spodnje hlačke, a to šteje? Ne se zgražat, no, kupila je spodnje perilo vsem v družini in zbrala je čist luškane, športne, z metuljčki, pa še cifro pravo:). Jih nosim in tudi njemu so všeč . Vibrator - ne vem - verjetno bi se režala, pa mal bi ga dražila, če mi ga je dal zato, da se me reši:D. Vibrator se mine zdi najbolj posrečen namig za to, da je seksa premalo - bolj da ga je preveč, v smislu, daj si še malo sama pomagaj;). Mogoče bi bilo pa fajn, da bi kolega prebral tisto knijgo Popolni ljubimec;). Saj so not tudi tehnike zapeljevanja. Žensko, ki se ji ne da pogosto in razuzdano seksati, bo en umeten dildo prej prestrašil in ji zadevo še dodatno zagabil , kot pa da bi jo vzburil. Vsaj po moje. Podpis. Če bi se zadeve lotil bolj v smislu, da bi se on potrudil zanjo oz. ji s svojimi dejanji dvignil poželenje po njem ( s kakšno prijetno in preprosto masažo v domači spalnici, z intimno večerjo v dvoje,ne tako direktnimi erotičnimi namigi čez dan, ...)bi znal imeti več uspeha. Še en podpis. Kolega je imel isti problem z ženo. Ampak razlog, da ga je zavračala v spolnosti je bil čisto drugje: ona je želela, da se postavi zanjo pred njenimi starši, s katerimi so živeli. On pa se ni želel mešat v to, ker se je počutil kot prišlek. Ko so se odselili na svoje, se je njena želja čudežno vrnila:). In sta še vedno skup in se mata fino:). Včasih se ipak splača pogledat razloge pa to uredit, ker smo ženske glede tega malo bolj komplicirane kot fantje. Če se ne počutimo ljubljene, nam dostikrat ni do tega in to, kako žensko prepričat, da je ljubljena, je precej "case specific", pač vsaka je drugačna... pozornost drugih žensk, na podzavestnem nivoju, ženi da vedeti da je njen mož zaželjen in da njegova pozornost njej ni samoumevna...upam da sem dovolj jasen :) Hehe, to resnično ful deluje pri kurah (pravih kurah mislim). So delali poskuse: mlade kure grejo s tistim petelinom, za katerim grejo stare kure, ne glede na to kako ofucan je:D. Pri nas je vse skup še malo bolj komplicirano, ker igra en kup faktorjev pomembno vlogo. Je pa vedno dobro, če svojega partnerja ne jemljemo kot samoumevnega, ne glede na to, zakaj pridemo do tega sklepa. Ni pa nujno vedno ta pot: recimo za lubijem so se metale punce, ko je imel prejšnjo službo in silom prilike upedenan hodil okoli. Pa me zato ni bolj privlačil kot zdaj, recimo, ko ga manj punc osvaja. Se pa strinjam, da lahko to koga zbrihta, da partner ipak ni tako samoumeven. Patrino, če so iskrice nekoč bile, pa so ugasnile in jih ne bi znala prižgat nazaj, ne vidim razloga, da ne bi poskusila, če bi si oba želela ostat skupaj... Ker če so bile, očitno ni nekega fizičnega razloga, da ne bi mogle bit... Tako kot prebereš knjigo. Lahko je res samo začimba, lahko je "premik v glavi", kot je bil BalkanZaru. Karkoli, samo da dela. Vem le to, da so v mnogih partnerstvih vloge obrnjene in da jim to vozi, jih zadovoljuje, osrečuje. Zato sem mnenja, da enotnega recepta ne more biti, ker ljudje nimamo enotnih želja in potreb. Se strinjam. Res pa je, da nimamo pojma, kakšen je njihov seks;). Sama sem recimo zelo odprta in mi ni problem govorit tudi o tem, zato so recimo na faksu vsi mislili, da sem v odnosu dominantna, kar je daleč od resnice, ker sem zelo starokopitna/primarna/kakoržetemurečeš kar se tega tiče:D. n igramo igro "vse štima, srečni smo".....ker tako pač mora biti, moramo igrati popolno družino... Ma, ne vem, no. Meni se zdi, da se med prijatelji vsi nekaj pritožujemo:D. Pač taka leta;). Na rr je drugače, ker pač to lahko glih čisto vsak prebere in mogoče čisto z vsakim pa tudi ne bi delila vseh zgod in nezgod;). Ampak med prijatelji smo precej bolj odprti, se mi zdi. Ravno za vikend sta bili punci na rdju, kjer smo se pogovarjali o tem in je tudi en rekel, da je veliko že to, da veš, da imajo tudi drugi težave in lahko zato na svoje gledaš malo bolj iz distance... Lahko pa prepoznamo določene vzorce in na njih gradimo teorije, ki v veliki meri dajejo točne rezultate. Oziroma lahko na podlagi opažanj delamo določene zaključke (ki pa res niso vedno točni..izjeme/pravilo pa to) Res je. Ampak to delamo pa glih s pogovorom;). Ženske privlačijo alfa moški zato, ker mislijo s svojo glavo. In potem če imaš enostavno enačbo: če me on ima rad in misli s svojo glavo, bo vedno poskrbel, da bom ok, torej sem varna pri njem. Badboyi zelo jasno dokazujejo, da se ne pokoravajo družbenim normam, torej mislijo s svojo glavo. (Tu je trik, ker dostikrat ne, ampak samo poslušajo drugo avtoriteto, kar je lahko še slabše kot če bi poslušali sistem). Trdim pa da se sekualno bolj odzivate na dominantnega moškega (takega ki ima stvari po kontrolo, stvari dela po svoje, se ne opravičuje če misli da je stvar naredil prav in je tudi fizično močan Sigurno. Tudi od žensk in otrok ne maram opravičil, če mislijo, da so naredili nekaj prav. Stoj za tem, kar misliš, kdorkoližesi. Kje pa piše, da tisti, ki poriva voziček po promenadi, tudi ženske ne zna tako dobro butnit. In če smo že na tem- meni je bil moj vedno privlačen, če je rinil voziček okrog ali pa poštimal malo vreščalo. Se strinjam - to se ne izključuje, da pa so nam moški privlačni, ko skrbijo za naraščaj, so dokazali celo z raziskavo:). Še bolj pa se mi je zdel seksi, če mi je kdaj dal možnost, da sem se v tistih časih kulturno naspala. In če smo že na tem, enako želijo moški. Žensko, ki bi poštimala vse od a do ž okrog otrok in še kaj po vrh, zvečer pa se prelevila v vročekrvno pohotnico, čeprav bi še z eno nogo stala med plenicami. Hehe, tudi to bo kar držalo:D. Če spolnost špila v osnovi, potem špila vse ostalo, večinoma brez pregovarjanja in to, kdo ima prav in kdo naredi več. Meni se ne zdi tako enostavno. Dejansko imamo pari tudi druge probleme, ni samo spolnost;). Saj pravim, da ni čisto mimo, tole , vendar- na takšne moške se ženske ponavadi odzivamo, ko smo spočite, ko smo zdrave, zadovoljne, z dobrimi preddispozicijami, da se bo v kratkem seksalo... Evo, pa sta prišla skup:). jaz recimo ne verjamem v nek absolutni sistem (holy grail) alfe in bete (itd). to je na nekem zelo primarno animalističnem nivoju že res, samo imamo sposobne možgane in ko si na višjih nivojih komunikacije, vidiš da zreli osebki menjavajo vloge voditelja projektov (da temu tako rečem). ko imaš skupino zrelih osebkov, vsak postane občasni vodja določenega dela, ki ga od vseh najbolj obvlada - in ostali mu to pustijo, ker niso ego orientirani (like - jaz sem "alfa" in moram bit vodja, ker sem pa ja alfa, madonca), ampak gledajo kako bodo kot skupina najbolj učinkoviti in osebni kompleksi ne rušijo sistema skupine. Se strinjam. Ne mi rečt da zaradi skrbnega in nežnega moža ratate mokre in si zaželite seksa. Ni tako črnobelo: prej sem že napisala, da sem glede tega zelo staromodna in imam rada, da so fantje dominantni, nikoli nisem delala prvih korakov itd... (vseeno pa bi znorela, če ne bi smela imet svojega mnenja in da me ne bi nič upošteval nikjer oz. tam, kjer mi je to pomembno). Ampak kljub temu pa si zaželim seksa navadno ravno takrat, ko se crkljava;). Navadno na začetku nežno;). In ko ga vidim, kako je nežen do tamalih, recimo... bi ga pojedla;). Pa mi je potem, ko do seksa pride, recimo všeč, da je dominanten. Ampak te stvari se prepletajo... Navdno ni problem prehajat iz enega v drug stil. Kot nama ni problem bit v postelji precej drugačna kot sva do svojih otrok;). Ljudje znamo to preklapljat.