Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Uporabljate deodorante? 10.12.2015 21:23:10
|
|
|
|
liliana
|
Uporabljam.....vsakodnevno.....onega s kroglico, brez alkohola.....
|
|
|
|
RE: Uporabljate deodorante? 10.12.2015 21:32:28
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Ja, deodorant, nikakor pa ne antiprespiranta. Brez alkohola, s kroglico. Mimogrede, tiste kroglice je fino shraniti, ker iz njih lahko narediš novoletne okraske. Jaz pravkar eno obštrikala in prav luštno izgleda. Po moje se jih pa lahko še oblepi ali kako drugače okrasi.
|
|
RE: Uporabljate deodorante? 10.12.2015 23:27:46
|
|
|
|
nejcko
|
Zelo malo. Enega brez vonja imam najraje.
|
|
|
|
RE: Uporabljate deodorante? 11.12.2015 10:02:07
|
|
|
|
madjanca
|
odkar sem bila pri bioenergetičarki, moram deodorant uporabljat skozi. ne uporabljam pa antiperspirantov. od vseh imam najraje roll-on od Justa (malva). sem pa razmišljala, da bi ga pričela delati sama doma. pravijo, da postopek ni zahteven. ima mogoče katera kakšen recept??
|
|
|
|
RE: Uporabljate deodorante? 11.12.2015 13:27:27
|
|
|
|
alda
|
Ja od Borotalco i
|
|
RE: Uporabljate deodorante? 11.12.2015 17:30:28
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca sem pa razmišljala, da bi ga pričela delati sama doma. pravijo, da postopek ni zahteven. ima mogoče katera kakšen recept?? Tudi to se da? Kdo ve?
|
|
RE: Uporabljate deodorante? 11.12.2015 19:31:37
|
|
|
|
Vijoličarka
|
http://www.bodieko.si/izdelajte-si-svoj-deodorant Jaz sem samo skeptična do eteričnega olja. Zna biti hud alergen. Kokosovo olje pa ima smisel, ker deluje antibakterijsko. Drugače pa so se včasih menda mazali pod pazduho z limono (kar je ostalo, ko so jo iztisnili). Po moje ni prijazno koži.
|
|
RE: Uporabljate deodorante? 11.12.2015 19:50:28
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka http://www.bodieko.si/izdelajte-si-svoj-deodorant Jaz sem samo skeptična do eteričnega olja. Zna biti hud alergen. Kokosovo olje pa ima smisel, ker deluje antibakterijsko. Si že poskusila?
|
|
RE: Uporabljate deodorante? 11.12.2015 20:34:15
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Ne, sem prelena. Sem našla enega, ki mi ustreza, tako da sem zadovoljna. Balea MED Ph nevtral.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?