Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ste kaj štrikali čez poletje? 30.8.2015 18:34:42
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Poletni minusi na računih ne štejejo Res je. Ker jih nimamo. Vsaj ne poleti. Decembra bo/je pa druga pesem.
|
|
RE: Ste kaj štrikali čez poletje? 30.8.2015 19:08:51
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Kaj je nastalo? Na pletilkah in v glavah? Poletni minusi na računih ne štejejo Naštrikala v dobesednem pomenu nisem nič, v glavi precej .......najpomembnejše pa je, da sem si na dopustu v juliju in avgustu odpočila........
|
|
|
|
RE: Ste kaj štrikali čez poletje? 30.8.2015 20:31:31
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana najpomembnejše pa je, da sem si na dopustu v juliju in avgustu odpočila........ Nemogoče . Vi ste pa čisto nemoderna familija, celo počivate na dopustu .
|
|
RE: Ste kaj štrikali čez poletje? 30.8.2015 23:22:26
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: liliana najpomembnejše pa je, da sem si na dopustu v juliju in avgustu odpočila........ Nemogoče . Vi ste pa čisto nemoderna familija, celo počivate na dopustu . Ja....mi imamo dopust za lenarjenje....poležavanje, branje in pitje in žrtje .......in ne morem razumeti tistih, ki so opoldne veselo (vsi zaripli v obraz - normalno, da si zaripel pri 36 ali 38 stopinjah) kolesarili po dalmaciji - glupi Slovenci seveda......ki gredo na morje delat vse drugo, samo tisto ne, kar se na morju dela..... Vendar vsak ima pač svoj način dopustovanja in odklopa........moj je pač lenarjanje, torej delanje tistega, kar doma ni v izobilju (še posebno v taki vročini, kot je bila letos)......
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?