rujanja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Pojdi ven, na kavo, če ne s prijateljico pa sama, v šoping, tečt, kolesarit. Dec bo že zdržal z otroci. Predvsem pa povej mu, kako se počutiš, ker možno, da nima niti najmanjšega pojma o tem. Pri nama je blo na drugi porodniški zelo podobno. V službo sem dobival MMSe srečne ženske, ki uživa svojo porodniško, vedno nasmejana. Potem je pa ratala vedno bolj sitna, kar naenkrat so jo motile stvari, ki je prej nikoli niso, kaj pa vem, knjiga na mizi, kozarec od piva na pultu... En večer sva se tako spičla, da je vse letel okol in na koncu mi reče točno tvoje besede, da je ujeta v rutini in da ji sploh ni jasno, zakaj se tko počut. Ja luba duša pa tko povej, pejt v svet, normalno da se ti meša, če si stalno doma v plenicah, dojenju in podobno. Pa je šla in se je rešlo. Če mi pa nebi povedala, jest nebi mel niti najmanjšega pojma. Hvala še za moško mnenje...drugače pa moj to ve in se čudi...mi celo reče, ja kako to, da si ti zmatrana pa nesrečna, če pa otrok ne spi in je siten. Nimam besed, jst temu rečem egoist, ker ne razumem takih kljudi.
|