Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: podjemna pogodba za 0 eur 7.6.2015 22:10:09
|
|
|
|
liliana
|
Po moje se ne da......ker obligacijski zakonik opredeljuje podjemno pogodbo tako: S podjemno pogodbo se podjemnik zavezuje opraviti določen posel, kot je izdelava ali popravilo kakšne stvari, kakšno telesno ali umsko delo ipd., naročnik pa zavezuje, da mu bo za to plačal. In če je podjemna pogodba sklenjena za 0 EUR, ta del opredelitve ni izpolnjen...... In tudi, če bi šlo skozi (to moraš pa vprašati kakega pravnika, če je možno, ker lahko da obstaja kaka "luknja" in gre skozi.......jaz vseeno mislim, da ni....podjemna pogodba za 1 EUR bi verjetno šla skozi, za 0 EUR pa ne)........ni res, da stroškov s tabo ne bi imeli......ker pri podjemni pogodbi so tudi prispevki, ki so določeni v pavšalnem znesku........ Sicer pa vprašaj na zavodu, ki ti je pripravljen pomagati, kako lahko zadeva gre skozi s "podjemno pogodbo za 0 EUR".......itak bo ta zavod tudi odgovarjal za "pravilnost podjemne pogodbe".........
|
|
|
|
RE: podjemna pogodba za 0 eur 8.6.2015 8:40:54
|
|
|
|
respect
|
Za 0 ne ne more
|
|
|
|
RE: podjemna pogodba za 0 eur 11.6.2015 13:56:05
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
liliana hvala... ali morda veš, kakšni pavšalni stroški nastanejo- naši mi v računovodstvu nič ne znajo ali nočejo pomagat v zvezi s tem, ker to ni v interesu moje službe, jaz namreč za svoje trenutno delo ne potrebujem strokovnega izpita iz vzgoje in izobraževanja... mi je pa v povezani firmi ponudila direktorica pomoč, ampak naj se prej pravno formalno pozanimam kako bi lahko šlo... moram povedat, da večinoma dobivam zelooo pestre odgovore
|
|
RE: podjemna pogodba za 0 eur 12.6.2015 6:29:36
|
|
|
|
liliana
|
O....vidim, da po novem ni več pavšalnega prispevka za poškodbe pri delu, ampak je procentualno določen.........4 ali 5 EUR je bilo......
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?