Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 2. zanositev po porodu (1. z IVF) 30.5.2015 16:27:56
|
|
|
|
astrid1
|
Kolegica je prvič zanosila v 4. postopku IVF. Dve leti po porodu sta šla spet na umetno. Ratalo v prvem poskusu. Samo da bosta tokrat dvojčka. Sama sem šla enkrat na IVF. Neuspešno. Dva meseca nato sem spontano zanosila. Mislim, da tu ni nekega vzorca, na katerega se boš lahko zanesla. Te stvari so blazno nepredvidljive.
|
|
|
|
RE: 2. zanositev po porodu (1. z IVF) 30.5.2015 17:49:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Vem, da je lažje če slišiš kakšno podobno in pozitivno zgodbo drugih. Ampak je res vsak par v edinstveni, unikatni situaciji. Nekdo tako, drug tako. Sej ni enih vzorcev. Zato kar pogumno napiši nov unikaten uspeh na poti do otročka. Vseeno pa dva primera iz moje okolice: soseda je v prvo zanosila po 4. Ivfju. Potem pa dvakrat naravno! Sodelavka prvič v postopku ivf, drugic naravno. Ni pravila, vsak prehodi svojo pot do sreče. Srečno!
|
|
|
|
RE: 2. zanositev po porodu (1. z IVF) 30.5.2015 18:14:56
|
|
|
|
Hope2
|
Prvi otrok po 6 letih in 6 IVF. 2 leti po porodu sva sla po eskimcka, pa se ni prijel, zato sva rekla, da bomo imeli edincka. Drugic zanosila po 6 letih od poroda, naravno, nenacrtovano. Sledil je splav-abrazija. Takoj po prvi M od abrazije sva pazila, ampak ocitno ne dovolj , saj se je zgodila 3 nosecnost- uspesna. Zdaj pa res ful pazimo
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 30.5.2015 18:16:10 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?