Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zmehčan MV in za prst odprta 19.5.2015 15:06:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Zmehčan maternični vrat in en prst odprta od 38. tedna, prvorodka, rodila pet dni čez rok. Srečno!
|
|
|
|
RE: zmehčan MV in za prst odprta 19.5.2015 15:50:50
|
|
|
|
pomlad08
|
Živjo, jaz sem bila pri prejšnji nosečnosti že lep cajt pred PDP odprta po 3-4 cm, rodila pa 8 dni čez rok, pa še to so mi sprožili zaradi pritiska ... tako da: don''t get you hopes up :) Jaz sem ful upala, da se bo kaj začelo dogajat, pa se ni čisto nič :) Bomo videli, kako bo tokrat, rok čez 5 dni, dogaja se še nič ...
< Sporočilo je popravil pomlad08 -- 19.5.2015 15:52:05 >
|
|
|
|
RE: zmehčan MV in za prst odprta 19.5.2015 22:23:07
|
|
|
|
Anonimen
|
že od 27-tedna sem bila odprta 4 cm.Rodila v 37 tednu
|
|
|
|
RE: zmehčan MV in za prst odprta 20.5.2015 10:19:06
|
|
|
|
maja2014
|
Jaz sem drugorodka, v 37/3 tednu, že dobra dva tedna se mi lušči čep, maternični vrat zmehčan, 1 cm odprta. Otroček ful dol pritiska, ctg še ne kaže večjih popadkov, krče imam take kot pred M, po besedah ginekologa je lahko to vsak trenutek al pa čez kak teden, 10 dni, odvisno....rok imam pa 8. junija.
|
|
|
|
RE: zmehčan MV in za prst odprta 20.5.2015 14:55:19
|
|
|
|
isobel
|
Meni se v bistvu niti ne mudi rodit, ker še nimam vse pripravljeno za dojenčka. Joj, koliko moram še postoriti pred njegovim prihodom! maja2014, pri meni je podobno, ko mi ful pritiska dol, le da so bolečine ostre kot bi nekdo z nožem rezal v moj spodnji del trebuha. Zelo težko hodim zaradi tega. PDP pa imam 9.junija.
|
|
|
|
RE: zmehčan MV in za prst odprta 22.5.2015 8:35:36
|
|
|
|
maja2014
|
isobel, medve sva pa blizu Kje boš rodila? Jaz v Postojni. Midva sva včeraj še zadnjo stvar nabavila-omarico. Bova gor namontirala previjalni, široki del. Ostalo imamo pa vse. Ja, mene tudi špika, ampak v nožnici inn včasih tako močno, da niti koraka naprej ne morem naredit Pa zadnji teden me tako boli, kot pred M. Jutri imamo še zabavo za sinov rojstni dan, potem pa lahko jenči pride Ga že vsi kooooomaj prilakujemo, še najbolj pa bratec
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?