Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'... 5.5.2015 10:57:57
|
|
|
|
petea
|
HuAnita, obrni se še enkrat na Telemach, saj si si zaradi odlične marketinške poteze, s katero si povečala zanimanje za Telemach, še posebej za njihove določene programe, zagotovo prislužila bonus cenejše ali brezplačne naročnine za naslednjih nekaj mesecev.
|
|
|
|
RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'... 5.5.2015 13:24:22
|
|
|
|
RIJA*
|
samo ne Telemacha njihove storitve so pod vsakim nivojem kvalitete...dokler vse dela, itak, da ni problema....ko pa kaj crkne, pa bi prej triglav v prekmurje privlekel, kot pa te nesposobne ignorante spravil do tega, da rešijo težave jaz samo čakam, da mineta 2 leti, da grem nazaj na telekom...saj so tudi oni vredni svojega denarja, ampak takih kolobocij kot s telemachom, pa z njimi nisem imela
|
|
|
|
RE: nenehno dostopni ''programi za odrasle'''''' 5.5.2015 13:26:29
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: LuLu ma daaaaj... a ti ličim na želvo? ja, mi si že celo večnost tukaj, že Patrino te je lepo opisala, da prilezeš iz svojega (trdega) oklepa samo, ko moraš malo dodati kakšno (ne-)modrost v razgreto debato in pred napadi se vedno skriješ v svoj oklep če to ni opis želve ... đizs, še ti? zakaj pa jaz ne smem? a ni dovolj, da ena take gluposti piše.. ti si bolj pametna, ni ti tega treba
|
|
|
|
RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'... 5.5.2015 15:48:42
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* samo ne Telemacha njihove storitve so pod vsakim nivojem kvalitete...dokler vse dela, itak, da ni problema....ko pa kaj crkne, pa bi prej triglav v prekmurje privlekel, kot pa te nesposobne ignorante spravil do tega, da rešijo težave Rija, mi z njimi nimamo težav probleme, ki nastajajo, rešujejo sproti in hitro očitno je Prekmurje 'na koncu sveta'
|
|
|
|
RE: nenehno dostopni ''programi za odrasle'''''' 5.5.2015 15:49:52
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu a ni dovolj, da ena take gluposti piše.. ti si bolj pametna, ni ti tega treba
|
|
|
|
RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'... 5.5.2015 21:40:33
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: alda je prevajalec imel kar težko delo, saj ni lahko prevesti vseh tistih :ahh ahh, ohh , ohh in še kaj, Helga, Gunter, ja bitte!,... hja, prevajati samo z eno prosto roko verjetno ni ravno najlažje ... aaahhh in ohh pač komot z eno roko zapišeš........probaj......
|
|
|
|
RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'... 6.5.2015 3:23:03
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana aaahhh in ohh pač komot z eno roko zapišeš........probaj...... ne gre mi ohhh so črke preveč narazen in slepo tipkanje preveč v prstih ...
|
|
|
|
RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'... 6.5.2015 6:01:23
|
|
|
|
liliana
|
Ti sploh nisi baba......ker nisi sposobna več kot enega dela naenkrat opravljati......
|
|
|
|
RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'... 6.5.2015 10:40:50
|
|
|
|
ronja
|
Lili, a zato ti tolikokrat 3 pikice napišeš...
|
|
RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'... 6.5.2015 11:43:03
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Lili, a zato ti tolikokrat 3 pikice napišeš...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?