Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Papirologija za peljat otroka na HR 2.4.2015 10:55:43
|
|
|
|
ronja
|
skuštrano in metulj333 vprašaj, lahko tudi prek zs, če ne bosta videli tu.
|
|
RE: Papirologija za peljat otroka na HR 3.4.2015 21:04:06
|
|
|
|
skuštrana
|
http://www.ringaraja.net/forum/m_5965071/mpage_1/key_/tm.htm Najprej si preberi tole, spremenilo se je edino okoli boravka ker je sedaj Hr v Eu, glede papirjev za otroka je verjetno ostalo isto :-/
|
|
RE: Papirologija za peljat otroka na HR 20.5.2015 14:13:25
|
|
|
|
Majaam
|
Bimba81, tudi jaz sem v enaki situaciji kot ti ;) zaenkrat se bolj nagibam k temu, da se še ne poročiva (zaradi finančne situacije), čeprav bi bilo potem manj komplikacij... če si dobila ali boš dobila kakšen pameten nasvet, mi prosim sporoči :)
|
|
|
|
RE: Papirologija za peljat otroka na HR 20.5.2015 14:38:17
|
|
|
|
skuštrana
|
Mi2 nisva bila poročena ob rojstvu prvega otroka. To itak nič ne spremni, oče otroka je oče otroka. Otroku prijaviš stalno prebivališče na hr, ti pa si urediš vizo.
|
|
RE: Papirologija za peljat otroka na HR 21.5.2015 9:47:23
|
|
|
|
Majaam
|
A je viza potrebna ali je dovolj prijava začasnega prebivališča? Jaz sem namreč brezposelna, na Hrvaškem pa bi živela samo v času porodniške (ker ima fant tu službo). Potem pa bi se vsi skupaj skušali "preseliti" nazaj v Slo. in tam najti službe. A ve vse živite na Hrv.za stalno? Ste dobile službo?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?