Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pilotka v Slovenski vojski 24.3.2015 19:06:56
|
|
|
|
LuLu
|
v čem je fora te objave? aja, edina je... sem mislila, da je neka reklama za to spletno stran
< Sporočilo je popravil LuLu -- 24.3.2015 19:12:22 >
|
|
|
|
RE: Pilotka v Slovenski vojski 24.3.2015 19:20:56
|
|
|
|
Stanislava_
|
Zdaj potrebujemo samo še kakšen izpraven helikopter. Bravo za punco, ki je uresničila tisto, kar sanja. Pogumen je pa vsak, ki stopa po svoji poti.
|
|
RE: Pilotka v Slovenski vojski 25.3.2015 10:03:23
|
|
|
|
respect
|
Klike treba "zbirat"
|
|
|
|
RE: Pilotka v Slovenski vojski 25.3.2015 17:08:16
|
|
|
|
RIJA*
|
Bravo! to bi bila tudi jaz obožujem helikopterje...in lani sem si uresničila dolgoletno željo v zvezi s tem
|
|
|
|
RE: Pilotka v Slovenski vojski 25.3.2015 17:15:55
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* Bravo! to bi bila tudi jaz obožujem helikopterje...in lani sem si uresničila dolgoletno željo v zvezi s tem mene to še čaka... je na seznamu
|
|
|
|
RE: Pilotka v Slovenski vojski 25.3.2015 17:18:31
|
|
|
|
RIJA*
|
lulu, če boš le imela priložnost, daj. sem bila na mestu kopilotke in filing je bil WOOOOOAAAAAAHHHHH! vozijo pa v madžarskem Siofoku za 27 eur tudi turiste v velikem vojaškem heliču, ko mečejo padalce. če te zanima mi javi
|
|
|
|
RE: Pilotka v Slovenski vojski 25.3.2015 18:23:17
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* lulu, če boš le imela priložnost, daj. sem bila na mestu kopilotke in filing je bil WOOOOOAAAAAAHHHHH! vozijo pa v madžarskem Siofoku za 27 eur tudi turiste v velikem vojaškem heliču, ko mečejo padalce. če te zanima mi javi Super! vem kje te najdem, ko bo tako daleč. Hvala za info!! Bi pa ga še rada kdaj vozila. To je bila prva želja povezana s tem. Lahko pa sem tudi kopilot
< Sporočilo je popravil LuLu -- 25.3.2015 18:27:32 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?