|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kam k kozmetičarki na nego v MB??
21.9.2005 7:15:48   
Klarissa
Punce,
kje je kakšna fajna kozmetičarka v MB, ki bi mi naredila kvalitetno nego obraza. Imam namreč problematično (suho) kožo. Kakšna pa je cena?
Lep dan!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
21.9.2005 9:11:12   
Tina&Dean
Poznam eno full fajn kozmetičarko. Salon se imenuje Laguna, je pa na Cafovi ul.Ti jo zelo priporočam. Cene pa ima nekje tak povprečne, najbolje pa je da jo pokličeš(na privat ti lahko dam tel.št.)in jo vprašaš.

Lp,

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.9.2005 9:21:09   
MarijaPo
Sicer se ne tice teme, pa vseeno.
Napise se h kozmeticarki, ker se k in g vezeta s h. torej h kovacu, h kameli, h kamnoseku in h gospe, h gozdu... To zato, ker se k kameli tezko izgovori, zaradi dveh zaporednih k-jev.

Hvala, vem da sem tecna s temi slovnicnimi stvarmi.

Sicer pa je mene vedno najbolj ocaral Habakukov kozmeticni salon.

Pa srecno!

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.9.2005 13:31:15   
Klarissa
sem pogledala za cene v Habakuku in me pride osnovna nega 9900, ativna pa 11.500.
a ni to malo dosti?

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.9.2005 13:32:58   
MarijaPo
Ja, je dosti, se strinjam. Jaz na svoji faci ne sparam, res pa je, da grem na nego 1x na leto. Ker zivim v LJ, so nege se dosti drazje, tako da placujem 14 k SIT.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.9.2005 13:44:04   
Klarissa
saj jaz tudi ne grem pogosteje. in zdaj res nisem bila dolgo in bi rada šla. kako zgleda v habakuku in kakšno si si izbrala ti osnovno ali aktivno.
meni bi namreč morala nujno pore ščistit.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.9.2005 16:33:35   
bobika
Bom naredila reklamo za salon Dual s&s na Proletarski.
Jaz sem tam zelo zadovoljna in tudi cena je ugodna. Cena nege obraza je 7.500, ki traja 1uro in pol do dve uri. To imajo sedaj akcijo, ker je salon odprt kratek čas.
Poleg tega pa se lahko še naročiš pri njih na frizuro
Če potrebuješ telfonsko mi javi.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?