|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šok na NS
17.2.2015 14:40:21   
medvedka15
...Danes sem imela nuhalno. In novice niso najbolše. Neglede nato da je bila nosna kost lepo vidna,da da je bila NS 2,1 pa je vse skupi s hormone pokazal takole...Trisomy 21 1:187, Trisomy 18 1:114, Trisomy 13 pa je bil ok 1:963...jutri imam posvet z genetikom....user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šok na NS
17.2.2015 14:43:25   
ronja
Verjetno boš morala na AC, vseeno je pa možno, da je tvoj otrok čisto zdrav, upanje umira zadnje, tveganje je sicer visoko, vseeno pa jih je ostali sto zdravih. Držim pesti zate in ti želim, da si med njimi!

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu medvedka15)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2015 14:46:43   
RIJA*
nič paničarit, jaz sem imela tudi slab rezulta, še isti dan posvet v genetski ambulanti in potem AC in na koncu je bilo vse super :)

je pa hudo, ja to doživljati....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2015 19:20:23   
Stanislava_

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Verjetno boš morala na AC, vseeno je pa možno, da je tvoj otrok čisto zdrav, upanje umira zadnje, tveganje je sicer visoko, vseeno pa jih je ostali sto zdravih. Držim pesti zate in ti želim, da si med njimi!

Enako.
Ampak testi so namenjeni ravno temu, da se takšne nepravilnosti odkrijejo dovolj zgodaj. Običajno na slab rezultat nismo pripravljeni, kar je za mene "normalno", da v osnovi pričakuješ najboljše, a vseeno, tudi na negativen rezultat je potrebno imeti odgovor - kaj bosta naredila, če bo tudi AC slaba. Žal smo tukaj prepuščeni faktorju sreče,,,

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2015 8:38:45   
bskrle
KOLIKO si pa stara

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2015 10:58:24   
medvedka15
27...včeraj sem ze opravila biopsijo horionskih resic...zdej pa čakamo in upamo na najbolše

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.2.2015 20:46:08   
bskrle
Mlada torej. Saj bo vse ok, ne daj se prestrašiti nekim relativnim številkam

Mama štirih deklic in 5ra

Neposredna povezava do sporočila: 7
19.2.2015 21:31:22   
aprilčica07
Zelo podobno zgodbo sem doživljala sama pred šestimi leti. Rezultati NS zelo, zelo slabi, nosna kost sicer vidna. NS je bila 2,9, tveganje za rojstvo otroka z DS pa 1 proti 36.. Stara sem bla 32..... Čakala me je AC, rezultati ok. Danes nam živčke kravžlja ena navihana deklica.
Verjamem, da bo tudi pri vas dober konec. Je pa najhuje čakanje, to pa ubija :(

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.2.2015 7:25:48   
medvedka15
Pr men je bla nosna kost fajn vidna,pa tud tist kanal v hrbtenici je bio ok,Ns sm mela pa 2,1 kr je u bistvu ok. Sam je biu pa dvojni hormonski test slab...Ampak je pa ginekologinja rekla in tud genetic,da je možn da je hormonski test zarad tacga odstopanja u bistvu lahko kaže na kako napako posteljce. Ker je g. doctor na genetskem posvetu reku, da neki očitne podlage za trisomijo v najinih družinah ni. Mam tm 0.5% za trsomijo 21 in 1% za trisomijo 18. Zdej itak vem da morm sam pozitivno čakat na rezultate.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2015 14:17:15   
Maicoo
Medvedka15, a je že kaj novičk?
Upam, da so dobre...

Neposredna povezava do sporočila: 10
20.3.2015 16:06:57   
medvedka15
No ta teden sem končno dobla pozitivne novice... Našauser posted image je ok.

Citiram... Po opravljeni biopsiji horionskih resic ugotavljamo da gre za normalen ženski kariotip :)

(odgovor članu Maicoo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.3.2015 22:45:27   
ronja
Bravo medvedka! Čestitaaaam!!!user posted image NO, zdaj pa lahko v miru nabaviš vse za svojo pupiko, ker si lahko prepričana, da bo tvoja mala zdrava pupika:). Želim ti lepo nosečnost in čim lažji porod, si si oboje zaslužila!

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 12
26.3.2015 14:49:27   
Maicoo

IZVIRNO SPOROČILO: medvedka15

No ta teden sem končno dobla pozitivne novice... Našauser posted image je ok.

Citiram... Po opravljeni biopsiji horionskih resic ugotavljamo da gre za normalen ženski kariotip :)

Zelo sem vesela zate!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?