Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: na stran za otroke, ko bodo odrasli 19.1.2015 22:40:55
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka ja, vem da je dežela mojega očeta posuta s čudnimi biseri, sem bila vedno pol jaz ta črna ovca tam.. Očitno tudi jaz nisem prave barve :-)
|
|
|
|
RE: na stran za otroke, ko bodo odrasli 19.1.2015 23:50:11
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Seveda bomo starši, če že komu, večinoma najprej pomagali svojim otrokom. Ampak kje je meja pomoči in kajdelamo namesto otrok več, kot bo to dobro zanje? Vsaj meni se to zdi trenutno kar težko vprašanje. Tako kot pri majhnem večinoma veš, kaj je prav, boš tudi pri večjem, saj rasteš z njim. Odločaš se po pameti. Vse običajno ni dobro, nič pa tudi ne. Pravo mero najdeš vmes, med tistim, kar lahko daš, in tistim, kar nekdo potrebuje. Točno nikoli ni, ampak v življenju so dovolj dovolj dobri približki.
|
|
RE: na stran za otroke, ko bodo odrasli 20.1.2015 8:03:06
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: petea Seveda bomo starši, če že komu, večinoma najprej pomagali svojim otrokom. Ampak kje je meja pomoči in kajdelamo namesto otrok več, kot bo to dobro zanje? Vsaj meni se to zdi trenutno kar težko vprašanje. Tako kot pri majhnem večinoma veš, kaj je prav, boš tudi pri večjem, saj rasteš z njim. Odločaš se po pameti. Vse običajno ni dobro, nič pa tudi ne. Pravo mero najdeš vmes, med tistim, kar lahko daš, in tistim, kar nekdo potrebuje. Točno nikoli ni, ampak v življenju so dovolj dovolj dobri približki. Lepo napisano.
|
|
|
|
RE: na stran za otroke, ko bodo odrasli 20.1.2015 8:47:34
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Če se ne motim, živiš v hiši tasta ali staršev.... Motiš se ... Res pa je, da živimo kot razširjena družina, kar pomeni, da smo praktično vsakodnevno skupaj, sodelujemo in marsikaj opravljamo vzajemno, tako da drug drugemu pomagamo. IZVIRNO SPOROČILO: liliana je ta pomoč zastonj nepremičnine bila dobra zate ali slaba.....? Seveda mi oz. nam je pomoč (obojih) starih staršev v vsakdanjem življenju dobrodošla. Trudiva pa se, da pomoč, ki nama jo nudijo, v čim večji meri vračava tako, da jim midva pomagava, kjer in kakor je to potrebno. Ne varčujeva ali nalagava pa za otroke na stran za potrebe, ki jih bodo imeli čez 10 ali več let, ker denar v takšnem obdobju preveč izgublja na vrednosti. Ko pa bo treba počasi 'spustiti ptičke iz gnezda' in bo postajalo jasno, kam jih bo odneslo, pa bomo pretehtali možnosti in želje.
|
|
|
|
RE: na stran za otroke, ko bodo odrasli 20.1.2015 8:59:22
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea [Trudiva pa se, da pomoč, ki nama jo nudijo, v čim večji meri vračava tako, da jim midva pomagava, kjer in kakor je to potrebno. no, evo....to je to kaj češ lepšega?
|
|
|
|
RE: na stran za otroke, ko bodo odrasli 20.1.2015 9:11:43
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: petea [Trudiva pa se, da pomoč, ki nama jo nudijo, v čim večji meri vračava tako, da jim midva pomagava, kjer in kakor je to potrebno. no, evo....to je to kaj češ lepšega? vedno se kaj najde ...
|
|
|
|
RE: na stran za otroke, ko bodo odrasli 20.1.2015 15:30:28
|
|
|
|
alda
|
fauš nisem nikomor se mi pa ne zdi pravično, da je tako-ko Kalimero : to je nepravda!! ampak to je že tretja, četrta pesem,..ki ne spada v to temo
|
|
RE: na stran za otroke, ko bodo odrasli 20.1.2015 16:16:54
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: petea [Trudiva pa se, da pomoč, ki nama jo nudijo, v čim večji meri vračava tako, da jim midva pomagava, kjer in kakor je to potrebno. no, evo....to je to kaj češ lepšega? vedno se kaj najde ... ma pusti zdaj "one" stvari
|
|
|
|
RE: na stran za otroke, ko bodo odrasli 20.1.2015 17:50:45
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: petea [Trudiva pa se, da pomoč, ki nama jo nudijo, v čim večji meri vračava tako, da jim midva pomagava, kjer in kakor je to potrebno. no, evo....to je to kaj češ lepšega? vedno se kaj najde ... ma pusti zdaj "one" stvari Zakaj? A ne smem imeti lepega dneva?
|
|
|
|
RE: na stran za otroke, ko bodo odrasli 20.1.2015 17:58:54
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: liliana Če se ne motim, živiš v hiši tasta ali staršev.... Motiš se ... Res pa je, da živimo kot razširjena družina, kar pomeni, da smo praktično vsakodnevno skupaj, sodelujemo in marsikaj opravljamo vzajemno, tako da drug drugemu pomagamo. IZVIRNO SPOROČILO: liliana je ta pomoč zastonj nepremičnine bila dobra zate ali slaba.....? Seveda mi oz. nam je pomoč (obojih) starih staršev v vsakdanjem življenju dobrodošla. Trudiva pa se, da pomoč, ki nama jo nudijo, v čim večji meri vračava tako, da jim midva pomagava, kjer in kakor je to potrebno. No evo....to je to..... Ne varčujeva ali nalagava pa za otroke na stran za potrebe, ki jih bodo imeli čez 10 ali več let, ker denar v takšnem obdobju preveč izgublja na vrednosti. Ko pa bo treba počasi 'spustiti ptičke iz gnezda' in bo postajalo jasno, kam jih bo odneslo, pa bomo pretehtali možnosti in želje. Torej boste vseeno pomagali.....končni rezultat je isti, le pot do njega je različna......
|
|
|
|
RE: na stran za otroke, ko bodo odrasli 20.1.2015 18:08:20
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Torej boste vseeno pomagali.....končni rezultat je isti, le pot do njega je različna...... Jap. Bomo varčevali v švicarjih ... ali pa švicali ...
< Sporočilo je popravil petea -- 20.1.2015 18:15:35 >
|
|
|
|
RE: na stran za otroke, ko bodo odrasli 20.1.2015 19:31:39
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: liliana Torej boste vseeno pomagali.....končni rezultat je isti, le pot do njega je različna...... Jap. Bomo varčevali v švicarjih ... ali pa švicali ... V kakšni obliki pa potem varčujete? Stoletna donosnost zlata je 0% (če lahko 0 imenujemo donosnost), najvišjo donosnost imajo delnice, ca 5%, ostale oblike naložb so nekje vmes, ampak nisem bila dovolj piflar, da bi jih še znala na pamet. Z ekonomskega vidika ima daleč navečji vzvod in potencial invsticija v dobre delovne navade in moralo otrok. Samo tukaj je meja donosnosti nebo.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?