|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.4.2015 9:43:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   [Brisano sporočilo]
14.4.2015 9:47:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   [Brisano sporočilo]
14.4.2015 9:54:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Kruhomat...
14.4.2015 12:37:02   
ronja
Moj je prastari Kenwood, 1 grelec, 1 lopatica, posoda za cca 900 g kruha (torej pol kile moke), šteje vsaj 15 let, dela še vedno, ni bil drag. Edino, kar je šlo, je to, da se ne da več ugasnit zaslončka, ampak to me ne moti, pač ves čas kaže tisti svoj SEL. Res je, da je zgoraj malenkost manj zapečen kot ob strani in na dnu, vendar se mi zdi, da ni kake hude razlike. Je pa grelec okoli in okoli posode - verjetno je tudi to važno, kako je speljan... Pa en čas sem pogrešala to, da bi znal tudi samo pečt, moj te funkcije nima. Ampak ker imam pečico, to ni glih deal braker:D.

Postaja pa počasi premajhen:D. Včasih sem naredila kruh iz 300 g moke, pa nama je ostajal (nisva glih ful kruharja, jaz sploh ne - rada ga pečem, ne maram ga jest), zdaj pa zmlatimo kilo kruha za zajtrk ko nič...

Po moje se kruhomat financijsko ne splača.

Uf, meni se pa zdi, da se kar splača... Kaki mali kruhki so kar dragi za 5 ljudi nasitit, moka pa ni tako draga. Pa še preseravaš se lahko in pečeš kake fensi kruhe, ki bi bili sicer dragi ko žafran:D. Po moje se je ta že 100x odplačal... Kupila sem ga za očeta, pa mi ga je dal nazaj, češ da bo potem preveč kruha pojedel in da se za enega ne splača (mislim, da je pravi razlog to, da ima tako razlog, da gre vsak dan v trgovino in malo med ljudi;). Je pa mami potem kupila enakega za na morje, kjer ga ona sicer nič ne uporablja, ampak ko smo mi dol, se nam je tudi že ful splačal. Si prinesemo par različnih mok, belo pa tam kupimo in imamo tako različne kruhe, ne samo belega, ki se tam dobi in še cenejši in boljši je. In lahko imamo svež kruh zvečer, ne damo do 10h zjutraj, ko dela pekarna:D.

Kdaj se kruhomat splača:
- če pojeste veliko kruha - ker je potem kruh precej cenejši kot kupljen
- če kdo dela ob nekih čudnih urah, ko še ni kruha za dobit in tako ima sveže pečen kruh kadarkoli:)
- če nimaš trgovine/pekarne ravno za vogalom - ker ti ni treba ven ne vem kam po kruh, ampak te doma počaka

Ostali plusi:
- celo stanovanje zjutraj lepo diši
- svež kruh sredi noči
- daš prejšnji večer not vse za testo za pico ali kaj podobnega in te počaka lepo zameseno in vzhajano, ko prideš domov iz službe - in imaš tiktak narejeno:)
- igranje z recepti

Marmelade pa še nisem delala not, me pa prav zanima, kako se obnese. Skuštrana, katero marmelado si ti not delala in kako se je obneslo? Mi imamo namreč bolj mali kruhomat in ne vem, koliko marmelade se potem sploh naredi (kadar smo delali, smo pa navadno večje količine, zato še nisem poizkusila). Kaj so prednosti kuhanja v kruhomatu?

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 54
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?