Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Polona31 Imava dva otroka 5 in 2,5 let...živahni punčki ki sta ZELO navezani name...verjetno zato ker 90% časa jaz preživljam z njima. Saj ne vem če lahko tožim čez moža, ker...ima dobro službo, ne pohaja, ne pijančuje, ni nasilen, ampak... Ampak. Je to zadosten razlog, da bi tolerirala takšno obnašanje? njegove primitivne izjave....uh...večkrat butne kakšno takšno da...se mi zdi da...če nekoga spoštuješ, če ti je mar do njegovih čustev, potem...malo misliš kaj govoriš...ne vem no...npr. zvečer se igramo igrico in ga vprašam... zakaj ne premakne figurice in...odgovor je bil KAJ TE BRIGA...halo...kakšen vzgled daje otrokoma? Mi reče da sta otroka prehlajena zato, ker...spita na mrzlem...res imamo v sobi ˝le˝18-19st. C...ampak...kriva sem jaz ker...v otroški sobi ne odprem radiatorja na FULL in ker vsak dopoldan odprem okno da se prezrači. Včasih bi kar poslala nekam .... Ne spoštuje tebe, posledično ne uči spoštovanja tudi hčerk. Meni se zdi naveličan vsega, verjetno bi rad imel še sina in ne samo hčerk (moški, ki spoštuje ženske, se v ženski družbi ne bi nikoli obnašal na tako primitiven način), in je velik egoist, ki meni, da če dela zgoraj napisano, da je v življenju naredil vse. Ti ga s svojim prepričanjem, da je to "dovolj", v njegovem (ne)delovanju samo podpiraš. Dva otroka praktično eden za drugim sta lahko prinesla svoje. IZVIRNO SPOROČILO: Cuker* Ne odgovarjam na noben post ampak res me zanima, zakaj bi vedno morala ženska bolj izkazovat ljubezen možu in mu namenjat več časa. Zakaj pa ne on njej? Ker je premalo funkcionalnih moških, ki bi znali in bili sposobni biti moški in ker ženske s svojo naravo takšno obnašanje na tih način podpiramo in raje igramo igrico, namesto da bi v tistem trenutku znorele!! Pustile moža, otroka in človek ne jezi se na mizi in šle za dan nekam po svoje, dokler ata ne razmislijo, kako govorijo in kako se obnašajo. Zakaj tako? Po moje zato, ker se ne spoštujemo dovolj in ker smo po naravi bolj trpežne in mislimo, da lahko potrpimo.