|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sladkorni led
28.11.2014 8:12:12   
gondola
torej....naredila sem čokoladne lunice (polmesece) po tem receptu http://www.kulinarika.net/recepti/3152/sladice/lunice/ . Pričakovala sem takšno glazuro kot je na sliki- skoraj belo. Pri meni pa ni nič ostalo na piškotkih, ker je vse steklo v biskvit in tudi belo ni bilo. Bi bilo treba dati več sladkorja ali?......če ima katera kakšen namig bom zelo vesela .......hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sladkorni led
5.4.2015 22:05:04   
m_dzaba
Če še ni prepozno: mešaš, dokler se sladkorni kristali ne raztopijo. To pa traja. In ne preveč tekočine dati v sladkor v prahu, ker bo tekoče. Mora biti lepo mazavo.

(odgovor članu gondola)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?